For firmaer

HurtigMums.dk er Danmarks hurtigst voksende hjemmeside om opskrifter. Målet er, at levere opskrifter, hvor der er fokus på oplevelsen og historien bag opskriften. HurtigMums ligger i spændingsfeltet mellem en klassisk opskriftsside, der leverer en nøgen opskrift, og de klassiske madbloggere, hvor fokus er på deres egen historie. Hos HurtigMums har vi valgt at opskriften er det centrale, og det er historien bag maden, der er det interessant. Mad skal være en oplevelse, og maden har nok kraft og historie, således at den sagtens kan fremstå alene uden, at vi bliver en større del af madens historie.

Tilbage står 2 bærende principper for udvikling af opskrifter hos HurtigMums:

  • Oplevelsen af mad er meget større end opskrifter alene.
  • Din oplevelse af mad handler ikke om vores behov for selvpromovering.

Dette er noget mange danskere har taget godt imod – det er vi utroligt glade for.

December 2016 havde vi 148.427 besøgende, der i gennemsnit besøgte omkring 2 opskrifter.

Maj 2017 var denne trafik vokset og havde nu 190.000 unikke besøgende. Nedenfor er et screenshot fra Google Analytics.

Firmamuligheder på HurtigMums

Der er forskellige muligheder for annoncering på HurtigMums. HurtigMums omsætning er baseret på reklameindtægter.

Bannerreklamer:

Her kan du få reklamevisninger i stort set alle formater tilgængelige. Hvis du ønsker at få vist reklamer på HurtigMums, så kontakt Knud Andreasen knud@concept.dk, der både før og efter han endte hos Concept har håndteret vores bannerannoncering.

Sponsorerede indlæg:

Som virksomhed kan det give god mening, at blive promoveret gennnem indlæg om din virksomhed og produkter.  Vi tager i 2017 en begrænset mængde sponsorerede indlæg ind, hvor prisen for et normalt sponsoreret indlæg i 2017 er på 2500 kroner ex moms.

Konkurrencer og sponsorerede produkter:

Hvis du som virksomhed har nogle produkter, der er interessant for vores brugere, så er du meget velkommen til at foreslå en konkurrence til os med jeres produkter.

HurtigMums støtter:

Der har været en interesse fra flere virksomheder om, at støtte HurtigMums økonomisk. Det er en støtte vi er meget glade for. Du kan støtte HurtigMums ved at betale 200 kroner om  måneden (betalt kvartaltvis) eller 2000 kroner om året. Her kan du se en liste over de virksomheder, der allerede har valgt at støtte HurtigMums.

Hurtigmums.dk tilbyder et stort udvalg af muligheder indenfor advertorials og bannerannoncering.
Kontakt salg på hurtigmums@mediagroupdenmark.dk