3 ideer til gastronomiske oplevelser

Annonce

Hvis du er typen, der godt kan lide at udfordre dig selv i køkkenet – eller måske altid er klar på at udvide dine gastronomiske horisonter – så bør du kraftigt overveje at prøve en madoplevelse.

Gastronomiske- og madrelaterede oplevelser kan give dig ny inspiration. Inspiration du kan tage direkte med dig ind i køkkenet.

I dette indlæg – skrevet i samarbejde med DuGlemmerDetAldrig – har vi fundet tre gode ideer til gastronomiske oplevelser. Der er tale om oplevelser, der med garanti vil give dig fornyet energi og inspiration til din egen madlavning og dagligdag.

Madkursus hos Kokkeriet

Kokkeriet er en dansk Michelin restaurant beliggende i København. Restauranten er en af de eneste Michelin restauranter, der har åbnet op for madkurser. Et madkursus hos Kokkeriet henvender sig især til dig, der er ambitiøs og gerne vil lære nogle af de vildeste tricks inden for kokkefaget.

gourtmet

På kurset vil du lære at lave en ægte gourmetmiddag. Middagen består af fire retter og inkluderer en vinmenu. Hvis du vil lære af de absolut bedste, så er et madkursus hos Kokkeriet et godt valg. Du kan finde madkurset hos Kokkeriet her: https://duglemmerdetaldrig.dk/madkursus-koebenhavn/

Bagekursus

Har du styr på den basale madlavning, men kunne godt tænke dig at blive bedre og mere skarp til at bage? I så fald er et bagekursus lige noget for dig. På et bagekursus vil du lære om forskellige bageteknikker, dejtyper m.m.

I Danmark har vi faktisk flere bagekurser, der helt sikkert er værd at bruge penge på. Du kan for eksempel prøve et kursus hos Meyers Madhus eller hos Birks Køkken. Fælles for begge steder er, at du efter sådan et bagekursus vil være markant bedre til at bage lækkert og velsmagende brød.

bagning

Bagekurser er også populære for børn. Derfor kan du med fordel overveje at invitere dit barn med på kursus. På den måde kan I i fællesskab få en lærerig og hyggelig dag. Hos DuGlemmerDetAldrig kan de tilbyde et bagekursus for børn og voksne afholdt af vinderen af Masterchef i 2016, Karoline Trier. Prøv det her: https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/bagekursus-for-boern-og-voksne-smallchefs/

Baristakursus

Et baristakursus har ikke så meget med mad at gøre – og så alligevel. Der findes ikke noget bedre end at afslutte et godt måltid med en dejlig kop kaffe. Og så gør det bestemt ikke noget, hvis kaffen smager af ren nydelse.

Desværre er det de færreste af os, der kan brygge en kop kaffe, der får vores smagsløg til at danse ekstra tilfreds rundt. Heldigvis kan det læres. For eksempel på et baristakursus.

baristakursus

I København hos The Coffee Collective kan du komme på et baristakursus og lære, hvordan du laver den bedste kop kaffe i dit liv. En oplagt oplevelse til dig, der elsker kaffe og ikke mindst går og drømmer om at eksperimentere med kaffebønner, bryggemetoder osv. Du kan prøve baristakurset her: https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/baristakursus-the-coffee-collective/

Giv madoplevelser som gave

Madoplevelser kan være den perfekte gaveide til ham eller hende, der elsker mad, gourmet og gastronomi. Fordelen ved at give en madoplevelse er, at det der er tale om en personlig gave. Du giver en gave, der med stor sandsynlighed passer på modtagerens personlighed.

Derudover er der rig mulighed for at gøre gaven ekstra spændende: Hvis du for eksempel ender med at give et baristakursus til en, der elsker kaffe, så overvej at tilkøbe en pose med kaffebønner. På den måde giver du en oplevelse plus en fysisk genstand. Og lige præcis dét vil skabe en fin synergieffekt, der vil gøre et ekstra stort indtryk på gavemodtageren.

Picture of Betina

Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums