3 julegaveideer fra KitchenAid

Sidst opdateret: 14. marts 2020

Det er de produkter, hvor vi stopper op i Magasin, og ønsker de stod på vores køkkenbord. KitchenAid har ikke bare fokuseret på god kvalitet men design ekstraordinær udsøgt klasse.

kitchen aids udstilling

Nedenfor kan du se et udvalg af KitchenAid produkter i noget forskellige prisklasser, men helt billigt bliver det ikke, når mærket hedder KitchenAid.

KitchenAid Artisan – Klassisk stilet køkkenmaskine

KitchenAid Artisan – Kvalitetsmæssigt, der er KitchenAid Artisan i særklasse en fantastisk køkkenmaskine. Designwise ja så kan man vel ikke andet end at elske KitchenAid designet, men det kan du selv vurdere på billedet under prissammenligningen.

[afp id=”28″]

KitchenAid Artisan 150eca

KitchenAid håndmixer – Den perfekte julegave

KitchenAid håndmixer – Du får en simpel og robust lille maskine, når du køber en KitchenAid håndmixer.  Der er dog stadig kælet for detaljen som du kan se på billedet nedenfor. Til KitchenAid håndmixer følger dejkroge, piskeris, ballonpiskeris og rørepind.  Nedenfor kan du se priser på KitchenAid håndmixeren:

[afp id=”41″]

Kitchenaid håndmixer

KitchenAid brødrister – Rent Retro

KitchenAid brødrister – Det er utrolig hvor smukt retro kan være, når det bliver gjort rigtig. Det er denne KitchenAid brødrister et godt bevis for. Nedenfor kan du finde forhandlere og priser på KitchenAid brødrister.

[afp id=”39″]

Kitchenaid brødrister

Du kan se flere af vores anmeldelser af køkkenmaskiner her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Temaartikler fra HurtigMums