Skal du lave kage, bolsjer eller brød, er det næsten uundværligt for dig, at du har et kageunderlag. Det er lavet i silikone, så hverken kager, brød eller bolsjer kommer til at hænge fast i det. Du kan komme underlaget i både ovnen og opvaskemaskinen, hvilket gør det praktisk og smart at bruge.

Det er ikke kun, når du skal bage en kage, at et kageunderlag er helt uundværligt. Der er faktisk også mange andre situationer, hvor du kan bruge det. Det er derfor et af de redskaber, som du altid bør have i dit køkken. Dermed kan du hurtigt komme i gang med at lave kager og en lang række andre lækre projekter.

kage med kageunderlag

Det er selvfølgelig ikke for ingenting, at et kageunderlag starter med kage. Det er nemlig virkelig smart at have ved hånden, når du skal bage en lækker kage. Du kan lægge småkagerne på det, komme dem op på en bageplade og derefter komme det hele i ovnen.

Har du lavet en kage, der skal stå og køle af, kan du vippe den ud af formen og sætte den på kageunderlaget. Det er nemt at holde rent og kan tåle meget høje temperaturer. Det er derfor det perfekte sted for din kage at stå og køle af. Se mere hos kagemonster.dk.

Brug kageunderlag, når du laver brød

Du kan også bruge underlaget, når du skal lave brød. Det er irriterende at stå og ælte dejen på køkkenbordet, hvor den hurtigt kan komme til at hænge fast. Det er langt nemmere at gøre på kageunderlaget, hvor risikoen for, at det hænger fast, ikke er nær så stor.

Som med kagerne ovenfor kan du bare lade dit brød ligge på underlaget, når du kommer det i ovnen. Det er også med til at lette processen betydeligt, da du kan forme brødet på underlaget og derefter ikke behøver at løfte det igen. Du skal bare have det på en bageplade og så ind i ovnen.

Kageunderlaget er lavet i silikone, hvilket gør, at brødet ikke kommer til at hænge fast på det. Det er med til at gøre det meget nemmere at arbejde med end almindeligt bagepapir.

Kageunderlag er perfekt at lave bolsjer på

Vil du i gang med at lave bolsjer, er det også rart for dig, at du har et kageunderlag ved hånden. Som nævnt kan underlaget tåle nogle meget høje temperaturer. Det er perfekt, når du i en fart skal rulle og klippe den meget varme bolsjemasse.

Du kan selvfølgelig komme den ud på køkkenbordet, men det kan hurtigt ende med, at du får smurt hele køkkenbordet ind i bolsjemasse. Det er langt nemmere for dig at holde køkkenbordet rent og samtidig holde styr på bolsjerne, når du laver dem på et kageunderlag.

Når du skal gøre underlaget rent, kan du komme det i opvaskemaskinen. Dermed er det nemt for dig at gøre det rent og sørge for, at det bliver ved med at være rent, når du skal bruge det.

Print Friendly, PDF & Email