Beate Grandahl

Beate Grandahl - madskribent fra HurtigMums.dk
Beate Grandahl

Beate Grandahl er uddannet kostvejleder og den kreative person bag langt størstedelen af opskrifter på HurtigMums.dk. Over årene er Beates opskrifter blevet læst og brugt millioner af gange i de små hjem over hele Danmark. Beates opskrifter baseret på klassiske ingredienser, og der er ikke så meget nysmart over opskrifterne. En chokoladekage er en chokoladekage, og der skal grundingrediensen ikke være lakrids eller hvad der lige er på mode.

Det betyder ikke, at Beate underkaster sig madtraditionerne uden at have en kommentar til dem. Ofte vil du kunne læse og føle Beates holdning til, hvis der er noget som hun finder problematisk i den oprindelige opskrift.

Beate Grandahl respekterer madtraditionerne, som de overleveres til os, men hun kommer gerne med et kritisk opråb, når madtraditionerne efter Beates mening ikke holder hele vejen igennem.

Beate Grandahl er udover at være fast skribent og madkreatør hos HurtigMums.dk gennem mange år Facebook bestyrer og ejer af Facebook gruppen:

Spis Op!  – Det er en Facebook gruppe, der arbejder for mindre madspild og beskæftiger sig med hvordan man kan udnytte madrester i stedet for at lade det gå til spilde.

DropSlankekuren.dk er Beates private madblog, hvor du blandt andet også kan finde links til hendes kogebøger. 

Du kan også finde Beates kogebogsudgivelser her på Saxo.com, Plusbog.dk og Gucca.dk

Du kan finde Beate  Grandahl på LinkedIn her.

Opskrifter af Beate Grandahl