
Beate Grandahl er den kreative person bag langt størstedelen af opskrifter på HurtigMums.dk. Over årene er Beates opskrifter blevet læst og brugt millioner af gange i de små hjem over hele Danmark. Beates opskrifter baseret på klassiske ingredienser, og der er ikke så meget nysmart over opskrifterne. En chokoladekage er en chokoladekage, og der skal grundingrediensen ikke være lakrids eller hvad der lige er på mode.
Det betyder ikke, at Beate underkaster sig madtraditionerne uden at have en kommentar til dem. Ofte vil du kunne læse og føle Beates holdning til, hvis der er noget som hun finder problematisk i den oprindelige opskrift.
Beate Grandahl respekterer madtraditionerne, som de overleveres til os, men hun kommer gerne med et kritisk opråb, når madtraditionerne efter Beates mening ikke holder hele vejen igennem.
Beate Grandahl er udover at være fast skribent og madkreatør hos HurtigMums.dk gennem mange år Facebook bestyrer og ejer af Facebook gruppen:
Spis Op! – Det er en Facebook gruppe, der arbejder for mindre madspild og beskæftiger sig med hvordan man kan udnytte madrester i stedet for at lade det gå til spilde.

Torskefilet
Torskefilet kan tilberedes på mange måder, fordi torskens kød er fast – i hvert fald fra september til februar. Om foråret – når torsken gyder

Hindbærmarmelade
Når det kommer til marmelade, er hindbærmarmelade nok min favorit … eller faktisk kan jeg også godt lide appelsinmarmelade … og egentlig også havtornmarmelade …

Kalvemørbrad
Kalvemørbrad er lige så stor en delikatesse som oksemørbrad efter min mening. Så længe det tilberedes korrekt, vel at mærke, hvilket efter min smag er

Rabarber-opskrifter
Det er nu, der skal spises rabarber! Det er herlig sæsonspise, og her får du fem gode og klassiske rabarber-opskrifter. Man skal spise efter årstiderne

Mørbrad i ovn
Mørbrad i ovn – Tit når jeg laver mørbrad, så er det enten som bøffer eller som fyldt – som regel med persille, men også nogle

Påskens retter
Påsken handler ikke kun om chokoladeæg, påskeliljer og porcelænsharer og -kyllinger. Den handler også om mad – hvad gør ikke det? Traditionen tro spiser man

Rødkål
Rødkål – altså som i kogt/syltet rødkål – er tilbehør, som vi ofte forbinder med jul. Men rødkål smager fortræffeligt til rigtig mange retter –