Et besøg på Club Riva i Rungsted viste sig heldigvis at være en virkelig god oplevelse. De laver ikke bare god mad, de har også en virkelig flot udsigt og kan stå for firmaarrangementer. Det er helt klart noget, som jeg vil benytte mig af fremadrettet.

Går du og savner en god karrysild eller en fiskefilet, som de kun kan lave den i en havneby, hvor den lige er blevet trukket op af havet, bør du tage på Club Riva i Rungsted. Restauranten serverer klassiske danske retter, der alle er lavet med en kærlighed til de ingredienser, der er i, og den tradition, der ligger bag. Det er derfor ikke en oplevelse, som du må snyde dig selv for.

Vi fik en frokostplatte med lun fiskefilet og hjemmelavet remoulade, roast beef, røget laks, to slags sild, hjemmelavet hønsesalat og brie. Nogle helt igennem klassiske retter, der var tilberedt på den mest udsøgte vis. Der var rigeligt med mad, så vi kunne sagtens være to personer om at dele det. Der var derfor bestemt ingen slåskamp om det.

fiskefilet

Hyggelig restaurant lige ved vandet

Udover at maden var helt i top på restauranten, var udsigten det også. Restauranten ligger i Rungsted Havn lige ned til vandet. Vi sad derfor og spiste med en fuldstændig formidabel udsigt over bådene i havnen og havet i baggrunden. Det er længe siden, at jeg har spist med en så god udsigt.

Der er altid et liv og mylder i havnen, der er meget spændende at se på. Der sker altid noget, og vi havde det sjovt med bare at sidde og se på de mange mennesker, der gik forbi, og ikke mindst de mange flotte både. Bare på grund af udsigten kunne jeg sagtens tage tilbage. Heldigvis var maden som sagt også god, så jeg kommer bestemt ikke til at nøjes på den front heller.

Mulighed for at holde events

Restauranten byder på mulighed for at holde en lang række forskellige former for events. Vi har netop været på udkig efter et sted at holde et firmaevent, og jeg synes, at Club Riva virker som det helt rigtige sted at gøre det. Der kan vi virkelig komme hinanden ved i hyggelige rammer som kolleger.

Derfor gik jeg i gang med at undersøge, hvilke muligheder vi egentlig ville have, når vi var der. Det viste sig, at de både kan arrangere aktiviteter udover at servere lækker mad. Det er derfor helt klart noget, som jeg vil gå videre med til de andre, der er med til at arrangere eventet. Her kan du se deres menuer til dit næste firmaevent.

Alt i alt må det altså være tydeligt, at jeg kun kan give Club Riva mine varmeste anbefalinger. De serverede god, gedigen mad, præcis som jeg godt kan lide den. Det er derfor helt sikkert et sted, hvor jeg ville komme en anden gang.

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email