2016 har for mange været et underligt og lidt skræmmende år, men HurtigMums har været placeret under en lykkegren. Vi er strøget ind fra no-where til, at være en af Danmarks mest besøgte opskriftsider.

Det er dog ikke alle opskrifter, der har været lige populære. Her kan du se de 5 mest populære opskrifter i 2016.

Mørbradgryde

Vi lavede en lidt alternativ opskriftsside på mørbradgryde. Siden indeholdt ikke mindre end 5 forskellige opskrifter på mørbradgryde. Nedenfor kan du se de forskellige opskrifter vi havde tilknyttet mørbradgrydesiden:

  • Traditionel mørbradgryde
  • Eksotisk mørbradgryde
  • Italiensk mørbradgryde
  • LCHF mørbradgryde
  • Fedtfattig mørbradgryde

Siden havde ikke mindre end 120.080 sidevisninger i løbet af 2016. Det var Hurtigmums klart mest besøgte side, og har nok lagt grund til en del gode gryderetter. Du kan se vores mørbradgryde opskrifter her.

mørbradgryde

Herefter bevæger vi os over i det noget mere søde hjørne. De to næste opskrifter kæmpede ret meget om anden- og tredjepladsen på hjemmesiden.

Det var dog vaflerne der vandt i årets sidste måneder.

Vafler

Opskriften på vafler var også ekstremt populær. Vi har tilføjet nogle kommentarer om vaffeljern i bunden af opskriften og om det var det, der gjorde vores opskrifter på vafler og vaffeldej så populære, ja det ved jeg ikke! Men rigtig mange danskere brugte vores opskrifter på vafler i år.

76.637 sidevisninger blev det til for vaffeldej opskriften.

vafler

Chokoladekage

Den chokoladekage opskrift du finder her på siden er en rigtig lækker svampet version. Det er også en af de opskrifter, der er blevet læst flest gange over det forgangne år.

chokoladekage

Denne her opskrift på svampet chokoladekage fik 72.283 sidevisninger. Hvor mange lækre og lidt for usunde chokoladekager de visninger ved vi desværre ikke noget om, men det blev jo nok til et par stykker.

Vi har været så overvældet, glade og stolte af alle de besøgende, der har ville bruge tid på denne side. Tusind tak til jer alle og et rigtig godt nytår herfra!

Print Friendly, PDF & Email