Gentofte Rengøring

Gentofte Privat Rengøring er et professionelt firma, der med sit fokus på grøn kvalitetsrengøring også er utroligt moderne – trods hele 20 års erfaring med alle former for rengøring. Der er altså næppe tvivl om, at rengøringen udføres med stor grundighed og med de bedste rengøringsmaterialer.

Gentofte Rengøring tilbyder en bred vifte af rengøringsydelser, så uanset om du er på udkig efter tæpperensning, privat rengøring, kontorrengøring eller noget helt andet, så kan de med garanti dække dit behov. De er ej heller bange for at tage den helt store hovedrengøring. Og Gentofte Rengøring udfører rengøring hele året rundt, alle døgnets timer – så du har med et fleksibelt rengøringsfirma at gøre.

Gentofte Rengørings spidskompetencer er, blandt en utrolig lang række, blandt andet erhvervsrengøring, vinduespolering, slutrengøring og tæpperens. Og er man som kunde interesseret i professionel hjælp til rengøringen, udarbejdes der i samarbejde med Gentofte Rengøring en rengøringsplan, således alle ønsker og krav bliver opfyldt.

Er du ikke fra Storkøbenhavn så skal du ikke være nervøs – Gentofte Rengøring tilbyder rengøring i en lang række byer omkring København. Gentofte Privat Rengøring er altså din hjælp, når rengøringen er uoverskuelig, og du ønsker professionel hjælp, der har god erfaring i bagagen.

 

De services yder Gentofte Privat Rengøring

Gentoft Privat Rengøring startede ud med bare at lave Privat Rengøring – i dag laver de meget mere:

Kontorrengøring – Der er en stor del af erhvervsrengøring, der handler om kontorrengøring. Hos Gentofte Privat Rengøring er kontorrengøring efterhånden en ret central del af deres services.

Privat rengøring – En af de helt klassiske ydelser fra Gentofte Privat Rengøring er naturligvis privat rengøring. Du kan læse mere om privat rengøring her hos Gentofte Privat Rengøring.

Hovedrengøring – Jaaa det er jo ikke altid sjovt men hovedrengøring skal der jo en gang imellem til. Det er dog lidt mindre trist med hovedrengøring, hvis man kan få andre til at gøre det. Outsourcet hovedrengøring er præcist hvad du kan finde her.

Flytterengøring – Når du skal flytte, så er det andet der skal håndteres end nedpakning, flytning og udflytning. Der skal også en flytterengøring til. Du kan sende din flytterengøring videre til Gentofte Privat Rengøring.

Tæpperensning – En helt ny service hos Gentofte Privat Rengøring er tæpperensning. Tæpper kan indeholde ret mange mider og lignende usynligt skidt. En tæpperensning kan gøre dine tæpper meget sundere.

x