Gode tips til madlavning på første date

Dette indlæg er sponsoreret.

Når man skal på date, kan det være en både hyggelig og sjov date, når man arrangerer den derhjemme, hvor man selv kan stå for madlavningen. Når man er ude i single dating, så kan det være en god måde at vise den anden person, hvem man er, og hvad man står for, i den ret man laver. Det er dog ikke alle, der føler sig trygge ved at lave mad til en anden person. Her får du nogle tips til, hvad der kan være godt at have overvejet, når man selv skal lave mad på første date.
 

Undgå mad, der er svær at spise

Når man skal lave mad til ens date, så er det ikke altid lige nemt at finde på, hvad man skal servere. Det kan være svært at finde på noget, der både er velsmagende og flot at se på. 

Derudover er det også vigtigt, at man har haft med i sine tanker, om retten er svær eller nem at spise. Spaghetti og kødsovs er eksempelvis en ret, som kan være svær at håndtere, og derfor er det måske ikke den bedste ret at vælge til en første date.

Find en let ret, du har prøvet at lave før

Når man er på date vil man naturligvis gerne bruge så meget af tiden som muligt på at hygge sig og lære hinanden bedre at kende. Det kan derfor være en god idé at vælge en ret, som man har lavet før, og som man ved, man kan finde ud af at lave. 
Man kan også gøre det til en del af daten, at man skal stå og lave mad sammen. Så kan det igen være en fordel, fordi man så ikke skal bruge lige så lang tid i køkkenet, som hvis det havde været første gang, man skulle lave retten. 

Spørg ind til eventuelle allergier

Når man skal lave mad til sin date, så er det relevant, at man først får spurgt ind til, om der er eventuelle allergier, man skal tage hensyn til. Hvis man ikke får spurgt ind til eventuelle allergier, så kan man i stedet risikere, at ens date ikke kan spise maden, og man går derfor glip af noget, som kunne have været en rigtig hyggelig aften.

Det kan være både sjovt og hyggeligt at arrangere en date derhjemme, hvor man selv står for maden. På den måde er der noget at lave sammen, og man kan komme til at lære hinanden bedre at kende, gennem maden man laver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Læs mere

Seneste opskrifter

Cookie indstillinger
ANNONCE