Gør din fest endnu bedre – bestil lækker mad udefra

En fest skal naturligvis have lækker mad, og det er ikke altid, at man har tid eller overskud til at stå i et langt køkkenforløb, når der skal afholdes en fest. Det kan derfor være en rigtig god idé at bestille mad udefra – på den måde kan man sige farvel til stress og jag og i stedet fokusere på selve festen og hyggen med gæsterne. 

Få serveret den mad, du ønsker

Når man skal holde fest, er det ofte en stor beslutning, hvilken type mad der skal serveres. Dette afhænger selvfølgelig af, hvilken type fest man holder. Er det en barnedåb eller fødselsdag, vil der typisk være brug for noget andet mad end til en konfirmation eller et bryllup. Men uanset hvilken type fest man holder, så er det altid vigtigt at have noget mad, der passer gæsterne – og vigtigst af alt, noget mad, som man selv ønsker. 

Hos Hjortshøj er der mad til enhver anledning, og valgfriheden er stor. Uanset om du er til en julebuffet til julefrokosten, en helstegt pattegris til havefesten eller en lækker nytårsmenu, så leverer de maden med høj kvalitet og god service. Der er også mulighed for at bestille vegetariske kuverter, hvis der er vegetarer blandt gæsterne. Find derfor ud af, hvilket mad der passer til anledningen, og tag højde for dine gæsters ønsker.

Brug tid på gæsterne fremfor madlavningen

Når man skal afholde en fest, så er det ofte noget, der kræver en del forberedelse op til. Derudover er det vigtigt, at man har en god portion overskud til sine gæster, mens festen forløber sig. Når man vælger at få skaffet maden udefra og få nogle andre til at stå for den, så kan det være med til, at der kommer overskud til at tage sig af sine gæster og bruge tid med dem, fremfor madlavningen. 

Når man får nogen udefra til at stå for madlavningen, så er der også den fordel, at man slipper for at stå med en kæmpe opvask efter festen. Det bringer altså mange fordele at få mad udefra, når man skal holde fest.

De sidste detaljer til en god fest

En god fest er ikke bare en lækker menu. Du skal også overveje, hvor I skal være. Er det en stor fest, kan det være en fordel at leje et telt, der kan sættes op i haven. Man kan sagtens holde en fest i et telt om vinteren, hvis man blot sørger for god opvarmning. Hos Hjortshøj Partyservice kan du leje teltet med, så du bare har ét firma at samarbejde med – både til mad, opvask og teltudlejning. Lettere bliver det ikke! 

Picture of admin3

admin3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums