Habitmanager

Habitmanagers formål er at få virksomheder til at bryde vaner og nå deres mål. Derfor tilbydes blandt andet en række onlinekurser – helt præcist tre styks. Et af dem handler om værdifulde vaner og gennemslagskraft som sælger, hvorfor du i dén grad kan lære noget af at besøge Habitmanager og Torben Wiese. Torben er en utrolig inspirerende foredragsholder, der kan få dig til at ændre vanetænkning.

Du kan læse og lære en masse på såvel hjemmesiden som i hans bøger, til hans foredrag og til hans workshops. På Habitmanager kan du eksempelvis læse om robusthed – hvad vil det egentlig sige at være en robust medarbejder? Hvorfor er de så eftertragtede? Og hvorfor er de så vigtige for organisationen?


Som firma har du mulighed for en workshop, der er tilpasset præcis jeres organisation, og ved at læse hans bøger – blandt andet bestsellerbogen 
Bøj fisken mens den er frisk, kan du lære om at være til stede i nuet og at reducere stress. Du kan også finde bogen Bryd vanen og nå dine mål – om blandt andet kærlighed, stress, kommunikation og vaner.

Med andre ord er der altså et væld af muligheder at finde hos Habitmanager, og det er utrolig inspirerende at følge Torben Wiese og hans mange tilbud og tiltag. Måske det var noget for dit firma?

Her er Torben Wiese formuleret i få ord

Det centrale ved Habitmanager og Torben Wiese fra professionel approach er:

 Foredrag – Torben Wieses foredrag er nogle af Danmarks mest populære foredrag. Du kan se det spændende udvalg af foredrag her hvor fokus  typisk er på forandringer, vaner og hvordan man får robuste medarbejdere med ind i virksomheden.

Forandringer – Der er kun en konstant og det er forandringer, sådan lød det fra en græsk tænker for ca 3000 år siden. Forandringer og om man er parat til forandringer eller man aktivt søger forandringer er en nøglested i Torben Wieses foredrag.

Arbejdsglæde – Et helt centralt komponent for robuste medarbejdere og en god og solid organisation er arbejdsglæde. Hvis ansatte er glade i deres arbejde, og de glæder sig til at møde ind på arbejde. Derfor er arbejdsglæde er vigtig tema i flere af Torben Wieses foredrag.

Foredragsholder – Torben Wiese er Danmarks anden mest populære foredragsholder. Og det er på trods af at Danmark har ret mange fantastiske foredragsholdere. Med Torben Wiese som foredragsholder går man ikke galt i byen og inspiration og nye er næsten en garanti med denne foredragsholder.

x