Har du prøvet de smagfulde deals med Mydinners.dk?

Annonce

Under COVID-19 led mange restauranter store tab. Omsætningen var lav, gæsterne var ikke at finde og huslejen ikke til at betale. For at skabe større opmærksomhed omkring de kæmpende restauranter og trække gæsterne væk fra hjemmets trygge rammer, blev deals med Mydinners.dk introduceret. Formålet var, at udnytte restauranternes ubenyttede ressourcer ved at tilbyde gæsterne deals med Mydinners.dk. Her fik gæsterne mulighed for at spise på Københavns lækreste restauranter til billigere penge. Deals med Mydinners.dk tilbyder nemlig rabatkuponer, hvor gæsterne kan spare op til 50% på deres måltid.

På hjemmesiden finder du alt fra nicherestauranter til de helt store brands, som prøver at udnytte deres kapacitet – både for din, deres egen og samfundsøkonomiens skyld. Ved at sætte gang i hjulene på restauranterne, er de nemlig frie for at søge hjælpepakker fra staten, hvilket gavner os alle i sidste ende. Derfor opfordrer vi til at udforske deals med Mydinners.dk, hvis du ikke allerede har hørt om konceptet.

Du sparer penge, når du køber deals med Mydinners.dk

Fordelen ved deals med Mydinner.dk er at gæsterne kan nyde kulinariske oplevelser til billigere penge. Det er derfor en win-win for alle parter, og restauranterne nyder godt af, at de har kunnet fylde bordene i restauranten – selv i ydertiderne. I en tid hvor hele restaurationsbranchen led, kunne gæsterne altså hjælpe spisestederne med at skabe omsætning.

Deals med Mydinners.dk tilbyder besparelser på op til 50%, hvilket betyder, at gæsterne får utrolig meget for pengene. Du kan købe kuponerne sammen med dine venner, indtil restauranten har fyldt alle sine borde. Du skal derfor være hurtig på tasterne, hvis du vil have de bedste deals med Mydinners.dk.

Hvornår udløber rabatordningerne?

Det er forskelligt fra kupon til kupon, hvor længe de er gældende. Udløbsdatoen er bestemt af restauranterne, og du skal derfor være opmærksom på, om du har tid i kalenderen til at bruge din rabatkupon, inden den udløber. Du vil modtage dine deals med Mydinners.dk på din mail, hvorefter du kan vise mailen på din telefon, når du skal indløse rabatten hos restauranten.

Hvilke restauranter tilbyder deals med Mydinners.dk?

Indtil videre har Mydinners.dk lavet samarbejder med restauranter og kæder som; Grød, Karma Sushi, VACA, Kcal Factory, India Royale, DEJ, Mad og Kaffe, Hooked og Mao Bao. Derudover har de planer om at lave nye fremtidige samarbejder, så deres kunder hele tiden overraskes af nye, spændende deals. Formålet er at kunderne skal kunne smage på forskellige kulinariteter, når de søger efter deals med Mydinners.dk.

Det er derfor altid en overraskelse hvilke rabatordninger du kan finde på hjemmesiden. Du bør derfor tage et smut forbi, for at udforske hvilke rabatordninger, der er tilgængeligt i øjeblikket.

Picture of admin3

admin3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums