Hus og Haveliv

Hos Hus og Haveliv kan du finde en masse spændende produkter til dit hus og din have. Du finder et kæmpe udvalg, og det vil nærmest være utænkeligt, at du ikke finder lige netop dét, du går og leder efter. Sortimentet udvides nemlig hele tiden, og der er noget for alle størrelser. Du finder blandt andet et kæmpe sortiment til boligen, herunder blandt andet gryder, hylder og diverse køkkenudstyr, en gør-det-selv-kategori, hvor du med diverse værktøjer kan finde din indre handyman frem, og en kategori, hvor leg er omdrejningspunktet. Her finder du eksempelvis bordfodbold, bordtennis og trampoliner.

Hus og Haveliv har ét klart mål: At være blandt de skarpeste på priserne indenfor hus og haveliv segmentet, og kombineret med et bredt udbud betyder det selvfølgelig, at de ønsker at være det foretrukne valg, når huset og haven skal shines op.

Og der er gode chancer for, at Hus og Haveliv bliver dit foretrukne sted, da der bugner af varer og tilbud, og servicen er i top hele dagen lang – også i weekenden. Så hvad enten du er på udkig efter en swimmingpool, en boremaskine, en flagstang, en gasgrill, fitnessmaskiner eller måske en basketkurv, så finder du det hos Hus og Haveliv. Det lyder næsten for godt til at være sandt, var? Det er det dog næppe – tjek blot deres side ud.  

Et udvalg af produktlinjer fra Hus og Haveliv

Hus og haveliv har en meget lang række produkter og produktserier. Her kan du blot se et lille udvalg af de mange produkter:

Stænkplade – Dette er en helt klassisk produktserie fra Hus og Haveliv. Alle har brug for stænkplader, men det er kun få der faktisk ved hvad det er. Her kan du læse mere om, hvad en stænkplade er.

Vinkelsliber – En vinkelsliber er et must for Gør Det Selv folket. Du kan finde din nye vinkelsliber, og her kan du finde både en elektrisk elle akku vinkelsliber.

Højtryksrenser – En højtryksrenser er et rigtig solidt værktøj, når det gælder udendørsrengøring. En højtryksrenser fungerer ved at man sender stråle med vand i meget høj fart mod det område, der skal renses.

Buskrydder – Når krat og buske begynder at blive for meget, så er det bedste redskab en buskrydder. Du kan se forskellige typer buskryddere her.

Flagstang – Når familien Danmark har det bedst, så skal der et dansk flag til som flagrer fra toppen af familiens flagstang. Og der skal naturligvis både være flagstang hjemme og flagstang i kolonihaven.

Fejemaskine – Når man har store flader, der skal renses, så kan det være en rigtig god ide med en fejemaskine. En fejemaskine kan både håndtere blade og andet skidt, der er faldet ned såvel som sne. Til større ejendomme er en fejemaskine et must – privat som erhverv.

x