Hvordan finansierer man sine kokkedrømme?

Drømmer du om at eksperimentere i køkkenet, eller har du en helt særlig madoplevelse, som du ønsker at opleve? Det kan endda være, at du vil starte din egen café eller restaurant? Det er drømme, som godt kan mødes, og hvis du læser med videre, kan du få nogle bud på, hvordan du kan finansiere det.

Kend til opskriften på det perfekte kviklån

Drømme er til for at blive udlevet. Uanset om du drømmer om at anrette et stor og fornem 10-retters menu for dine venner, eller om du vil skabe din helt egen restaurant, så kan økonomien hurtigt komme til at sætte nogle grænser for dig. Dog findes der mulighed for at låne sig til penge.

Moneezy er en sammenligniningsplatform, som finder frem til de bedste kviklån for dig. Ordet ‘kviklån’ kan få nogle mennesker til at trække sig meget hurtigt, men måske kan et kviklån vise sig at være den helt rigtige opskrift på, hvordan man får udlevet sine madlavningsdrømme – når blot man bliver lidt klogere på, hvad det egentlig går ud på. 

Hvad går et kviklån ud på?

Et kviklån er et lån, der forløber sig over kort tid, og det består derfor også af et mindre beløb, end andre online lån gør. Man kan støde på kviklån flere steder på nettet, og de er mulige at finde på ganske almindelige sider såsom GulogGratis. Og selvom det kan skræmme, kan det vise sig at være ganske gavnligt for dem, der har styr på sin økonomi.

Ved at sammenligne lånene i forhold til ÅOP (årlige omkostninger i procent), beløbets størrelse og løbetid, kan man hurtigt danne sig et overblik over de lån, der passer bedst til den enkelte. Man skal naturligvis være opmærksom på, at renterne er højere end ved andre typer af lån, men med en ny lovgivning på området har renten fået et lavere loft, og det er dermed mindre risikabelt at tegne lånet i dag. Sørg dog altid for, at du kan betale det tilbage, og inddrag afbetalingen i dine budgetter.

Alternativer til lån

Lån behøver naturligvis ikke være den eneste løsning, når det gælder finansiering. De fleste mennesker har mulighed for at spare op eller tage et ekstra job – eksempelvis et sommerferiejob – hvor lønnen går til de kommende madprojekter. Det kan også være en ide at tage et møde med sin bank, og høre til mulighederne for overtræk på kontoen. Endelig kan du slå dig sammen med ligesindede mennesker, og dermed dele udgifterne for de fælles drømme I har – eksempelvis til leje af lokaler til en restaurant, eller en forrygende middag for den tætte vennekreds.

Picture of admin3

admin3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums