Ingen bingo uden Mazarinkage

Bingo har eksisteret i flere hundrede år, og du har formentlig selv prøvet at spille bingo i det lokale forsamlingshus eller den lokale spillehal en gang eller to i dit liv. Så ved du selvfølgelig også, at flere timers bingo skrider bedst frem med en omgang kage ved hånden.

Tre ting bingo og kage har tilfælles

Men hvad er det lige ved banko, der tiltrækker så mange – ud over kage, selvfølgelig! Og hvad har bingo og kage egentlig tilfælles? Jo, for det første kan ALLE lide bingo og kage. Begge dele samler altså folk på tværs af alder. Bingo og kage bryder samtidig isen mellem fremmede, for hvem vil ikke gerne samles over et stykke kage?

For det andet, er dopamin et signalstof, der styrer hjernens belønningscenter og giver dig en form for sejrsrus. Og da både bingo og kage frigiver dopamin i din hjerne, kan det således give dig den bedste aften.

Både bingo og kage har for det tredje gode overraskelseselementer. Med bingo ved man aldrig, hvilke tal, der bliver udtrukket, og med kage vil man til stadighed bliver overrasket over, hvor lækkert det kan smage. Behøver du flere grunde eller er du pludselig kommet i humør til en omgang bingo, så kan du få stillet trangen her. Ellers går vi bare direkte til de søde sager, inden mundvandet for alvor begynder at løbe.

 

En kage, der giver fuld plade hos alle!

Når det kommer til bingo eller banko, hører der typisk altid én bestemt type vinderkage til: Mazarinkage. Vi har fundet den letteste opskrift frem til dig, der vil lave en bingo-kage, der går lige i hjertet på dine medspillere.

Ud over masser af kærlighed, skal du bruge følgende ingredienser:

  • 500 g. margarine.
  • 350 g. sukker.
  • 4 æg.
  • 2 tsk. Bagepulver.
  • 300 g. hvedemel.
  • 1,5 dl. Vand.
  • 1,5 tsk. Mandelessens.
  • 250 g. flormelis.
  • 4 spsk. Kakao.

 

Den perfekte bingo-kage

Rør margarinen sammen med sukkeret. Pisk æggene i ét ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver sammen og tilsæt det med kogende vand og mandelessensen. Bag kagen i 30-40 minutter ved 180 grader. Efterfølgende kan du røre en glasur af flormelis, kakao og kogende vand. Du har nu et styks perfekt bingo-kage, som du kan medbringe til dit næste spil banko.

Tip: Mens du venter på, at glasuren størkner nok, kan du måske lige nå et spil mobil bingo, hvis du er hurtig. Napper du et af de hurtige spil, er det afviklet på få minutter direkte på skærmen.

 

Medbring kage til dit næste spil bingo

Mangler du et nærliggende bankosted? De gode bankosteder kan være svære at opdrive her på nettet, da mange steder ikke ligefrem skilter med deres bankospil. Du behøver dog ikke fortvivle, du finder nemlig det bedste og hurtigste overblik over Danmarks bedste steder at spille bingo eller banko lige her. Så grib naboen, vennen og kagen under armen til en aften med både spænding, gevinster og lidt til den søde tand.

 

Picture of Betina

Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums