KitchenAid Artisan KSM 125 med vippehoved

Annonce

Uanset hvilken test af køkkenmaskiner man kigger på, så dukker en eller anden model af KitchenAid op på listen med masser af rosende ord om alsidighed, kvalitet og ydeevne.

Der findes en del forskellige KitchenAid Artisan røremaskiner i forskellige prisklasser. Her taler vi om KitchenAid Artisan KSM 125, som er en effektiv køkken- og røremaskine der kan løse en lang række opgaver, og som du kan købe utroligt meget tilbehør til, og for eksempel omdanne køkkenmaskinen til en blender.

Er vippehoved en fordel?

Til forskel fra mange andre køkkenmaskiner så har KitchenAid Artisan et vippehoved. Og det giver nogle fordele, som går køkkenarbejdet lidt nemmere. På grund af den skrå position drypper dej der klistrer til piskeriset bedre ned i skålen, når hovedet vippes. Det bliver lettere at skrabe klæbrig dej af piskeriset, og samtidig er det hurtigere at fjerne piskeris og krog i forhold til en køkkenmaskine med et fast hoved, hvor det kan være en smule akavet.

9 ting du kan bruge KitchenAid Artisan til

Lav din mad fra bunden af, for eksempel smør og pølser. Hvis du vælger en KitchenAid køkkenmaskine, kan du bruge den stort hver eneste dag, hvis du har det rigtige tilbehør. Her er et par forslag til, hvad du kan gå i gang med.

  1. Strimle og hakke kød.
  2. Ælte pizza eller brød dej.
  3. Røre kartoffelmos.
  4. Piske flødeskum
  5. Kværne smør.
  6. Piske æggehvider.
  7. Fremstille pølser.
  8. Lave Frisk pasta.
  9. Lave din egen is.

Hvor længe tager det at ælte dej i en KitchenAid?

Hvis en KitchenAid alter i 2 minutter, så svarer til at ælte 10 – 12 minutter i hånden. KitchenAid anbefaler, at du ikke ælter dej til brød i mere end 2 minutter, ved hastighed 2, og at den samlede blanding og æltning tid ikke overstiger 4 – 6 minutter.  Det giver det bedste resultat.

5 tips hvis du køber en køkkenmaskine!

1.Brug den så meget som muligt

Og til så mange ting som muligt, i den periode hvor du har mulighed for at fortryde købet. Så får du testet, om du har valgt den rigtige køkkenmaskine, og har stadig mulighed for at levere den tilbage.

2. Nedkøl piskeriset inden brug

Så får du mere lækker flødeskum! Hvis du problemer med, at din flødeskum bliver fald og falder sammen, så læg piskeriset i køleskabet, inden du bruger det. Flødeskummen bliver lettere og kraftigere, når piskeriset er koldt.

3. Brug fladpiskeren til at strimle kød

Uanset om du laver en sandwich eller en salat, så er det lækkert med strimlet kød, og det kan din KitchenAid klare uden ekstra tilbehør. Tilsæt dit kød og kør med fladpisker i 30 sekunder for at opnå den perfekte strimlede konsistens

4. Overvej at anskaffe et låg til røreskålen.

Det kan være en stor forskel at kunne lægge låg på røreskålen, og undgå at det sprøjter ud over det hele. Du kan enten købe låg, eller du kan selv gå i gang med at lave et. På internettet findes der et utal af forslag, du kan for eksempel se her, hvordan du kan sy et låg.

5. Varm køkkenmaskine op, hvis du ikke har brugt den et stykke tid.

KitchenAid bruger oliesmøremiddel i fødevarekvalitet, men derfor kan du jo godt passe lidt på den, og en køkkenmaskine kan finde på lække. Hvis du ikke har brugt din mixer i et par dage,

Læs også: KitchenAid brødrister – Anmeldelse.

Picture of Martin Leo

Martin Leo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums