KitchenAid stavblender er med sine mange muligheder og kraftige motor en klasse over alle andre stavblendere. Udover sine praktiske fordele, er det også en flot stavblender i KitchenAids altid gennemførte, stilrene design.

[afp id=”40″]

KitchenAid Stavblender med stor tilbehørspakke

En stavblender er en af køkkenets klassiske, uundværlige maskiner. Alle har brug for en, og måske har du allerede en stavblender til at ligge derhjemme. De fleste stavblendere kan også nemt klare det, de fleste bruger den til: At blende en suppe eller puré af helt udkogte grøntsager. Men skal den klare mere end det, kommer de fleste lavpris-stavblendere hurtigt til kort.

Men gør dig selv den tjeneste at investere i en god stavblender, der kan det hele. Modellen fra KitchenAid er en superhelt inden for stavblendere. Hvad enten det er suppe til forretten, glace til dessertkagen, is til drinken eller mælkeskum til kaffen, klarer den opgaven til UG med kryds og slange. Uden at koste frygteligt meget mere end de mere udbredte stavblendere.

Ikke bare en stavblender

KitchenAid stavblender kommer med en masse tilbehør. Der medfølger i alt tre forskellige knivblade, et piskeris, et beskyttelsescover, en 1000 ml stor kande og en ekstra lang blenderarm på 30 cm (standardarmen er 20 cm). Så kan du altid nå helt ned i bunden af selv den dybeste gryde.

Du kan altså bruge stavblenderen til at forberede et hav af forskellige madretter i køkkenet, og der er hele fem forskellige hastighedsgrader at vælge imellem.

Derudover har du også mulighed for at vælge en masse andet ekstraudstyr til din stavblender. Men til at begynde med, kan du udforske nogle af de mange muligheder, du allerede har i sættet fra KitchenAid med det forskellige tilbehør. Senere kan du så for eksempel købe en speciel mælkeskummer i stedet for det almindelige piskeris.

KitchenAid stavblender her er en god start, hvis du gerne vil til at ”automatisere” dit køkkengrej mere. Med denne her stavblender behøver du ikke købe en hel masse maskiner – du kan blot tilkoble ekstraudstyr til den samme kraftfulde motor. Lidt ligesom man kender det fra en køkkenmaskine.

Kitchen Aid stavblender – altid bedst i test

Selvom KitchenAid stavblenderen ligger i den dyre ende rent prismæssigt, er den hver eneste øre værd. Virkelig – og så meget dyrere end de andre mærker er den heller ikke.

Det er ikke kun på grund af det flotte udseende, som KitchenAid altid lægger vægt på, at deres produkter har. Selvom det selvfølgelig også tæller godt med på plussiden.

Stavblenderen fra KitchenAid er en af topscorerne i hver test, den kan komme i nærheden af. Det tæller blandt andet en stor testrunde af stavblendere hos Forbrugerrådet Tænk og det svenske Råd & Rön.

De forskellige hastigheder og de mange forskellige former for ekstratilbehør giver en alsidighed, du ikke finder hos andre. Samtidig sikrer den 180 watt kraftige motor, at stavblenderen kan holde til alt inklusiv ”hårde” fødevarer som nødder eller is. Og så er den ikke til at slide op!

Vi fandt KitchenAid stavblender-sættet billigst hos [afpreseller id=”40″].

Print Friendly, PDF & Email
Summary
Review Date
Reviewed Item
KitchenAid Stavblender
Author Rating
51star1star1star1star1star