Nemme kyllingeretter

Nemme kyllingeretter er som regel både sunde og relativt billige at lave. Mange af de kyllingeretter, som du kan finde nedenfor smager også rigtig godt. Kyllingeretter er god solid hverdagsspise. Vi har et væld af opskrifter, og der er helt sikkert noget for enhver smag.

Fjerkræ er sund mad, og vi spiser faktisk en del fjerkræ i Danmark – fasaner, kyllinger, ænder, gæs, kalkuner, duer, høns osv. Nogle af dem er det endda tradition at spise. Til jul spiser vi and, gås eller kalkun, til mortensaften spiser vi gås eller and, til påske spiser vi æg … nå, ja, det bliver da i familien. Og kylling? Ja, det spiser vi hele året, og er I ikke så mange, kan kyllingeretter også spises til både jul og mortensaften. Det lugter da lidt af fugl!

Derfor får du her en portion nemt lavede retter af netop kylling.

grydestegt kylling

Grydestegt kylling

Grydestegt kylling – Nogle vil have lår, nogle vil have bryst og andre vil have vinge. Jeg er helt klart til vingerne, især når kyllingen er stegt i gryde. De

kylling i karry

Kylling i karry

Kylling i karry er blevet en rigtig populær ret herhjemme, og så kan det laves forholdsvist hurtigt og nemt. Du kan selv lave din egen karry – og det er ikke