Lån nemt og hurtigt penge med LendMe

De fleste drømmer om at købe en bolig eller en bil på et eller andet tidspunkt. Mange finder dog vejen derhen uoverskuelig, og særligt når det gælder turen i banken. Når man skal optage et lån i banken, er der nemlig mange ting, man skal forholde sig til, for der findes et hav af forskellige banker med forskellige låntyper og renter. Heldigvis behøver du ikke at kontakte alle bankerne for at få det bedste tilbud. Du kan nemlig gøre det nemt og hurtigt med LendMe. 

Sammenlign lån via LendMe

LendMe formidler banklån til hele Danmark via deres digitale platform og er Danmarks største låneformidler, som giver bankkunderne det bedste overblik, fordi de samarbejder med mange af landets banker. Bankernes lånetyper og lånetilbud er mange, og kan være vidt forskellige, og det kan derfor virke uoverskueligt at skulle begive sig ud i. Derfor er det også en god idé at undersøge, hvilken bank der kan opfylde dine drømme og behov. Nogle banker tilbyder boliglån, billån og en lang række andre lån, mens andre kun tilbyder forbrugslån. Bankerne har desuden også forskellige rentesatser, og derfor kan du med fordel sammenligne forskellige banker. Det kræver mindre, end man skulle tro, for det eneste du skal gøre er at oprette en låneansøgning på LendMe, og derefter modtager du en række personlige lånetilbud. 

Hvor meget kan man låne? 

Når man skal låne penge i banken, koster det for det meste penge at optage lånet. Skal du eksempelvis købe en ejerbolig, skal du som køber minimum kunne tale fem procent af boligens pris. Koster drømmeboligen 3 milioner, skal du selv kunne betale 150.000 kr. Beløbet dækker over udbetaling til huset, og banken forlanger i de fleste tilfælde, at du har beløbet stående på din opsparingskonto, inden du underskriver købs- og låneaftale, så banken kan se, at du kan spare penge op. Derudover skal der betales andre udgifter, der dækker over tinglysning, lånesagsgebyr og andet. 

Hvilken type bank skal man vælge? 

Du kan både optage lån i online-banker og i fysiske banker. Online-bankerne har en konkurrencedygtig og ofte lavere rente end de traditionelle fysiske banker, fordi de er specialiseret i lån, og ikke har de store udgifter til fysiske lokaler. De fysiske banker har altså i mange tilfælde en dyrere rente, men til gengæld er der mulighed for fysisk rådgivning. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvad du foretrækker, når du skal vælge bank. Når du er klar til at søge efter din kommende bank, indtaster du blot det ønskede lånebeløb samt løbetid på lendme.dk, og derefter sender du din låneansøgning afsted. 

Picture of admin3

admin3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums