Medejer af HurtigMums.dk og meget madglad.
Laust Kehlet var stifteren af HurtigMums.dk, der blev sat i søen i 2014.
I dag laver Laust mest drinks opskrifter, men ellers holder han sig i baggrunden.
Du kan finde mere om Laust Kehlet på LinkedIn eller på hans medie- og marketingvirksomheds hjemmeside her. Du er altid velkommen til at sende en mail direkte til Laust på [email protected] eller gennem HurtigMums email: [email protected].

Opskrifter og artikler af Laust Kehlet

Sunde alternativer til alle anledninger
Sponsoreret indlæg Der er mange anledninger, hvor vi har til vane at spise usundt – nogle gange endda ubevidst. Men der er mange sunde alternativer,

Hurtig og god mad – det er ret nemt
Sponsoreret indhold De fleste af os vil rigtig gerne spise sund og god hjemmelavet mad, men for mange familier slår tiden ganske enkelt ikke til.

3 julegaveideer fra KitchenAid
Det er de produkter, hvor vi stopper op i Magasin, og ønsker de stod på vores køkkenbord. KitchenAid har ikke bare fokuseret på god kvalitet

Juleinspiration: Peking and med danske kartofler
Sponsoreret indhold Julemiddagen er en helt central del af familien Danmarks jul. For udover, at man på forhånd ved, at man skal ud og finde

Savner du spænding i køkkenet?
Sponsoreret indhold! Indrømmet. For meget spænding i køkkenet er ikke godt. For udkommet af din kokkerering skal gerne blive til velsmagende retter, der kan nydes

Vind på madkonkurrencer på tv
Mad er altid populært i tv. Konkurrencer er altid populært i tv. Så er der noget at sige til, at tv-programmer der forener mad med

Pozole
Er du til stærk, udenlandsk mad, så skal du prøve pozole. Det er en suppe/stuvning fra Mexico. Pozole betyder egentlig majssemulje – men der er

Husk 6 om dagen eller 600 gram
Sponsoreret indhold Grøntsager vil altid været en god ting at komme i munden. Det anbefales af sundhedsstyrelsen og andre sundhedsorganisationer, at det daglige indtag af

Godt køkkenudstyr med lækkert design gør maden bedre
Sponsoreret indhold Vi spiser med øjnene. Det er derfor, de professionelle kokke går så meget op i anretningen af maden på tallerkener og fade og