LEDproff

LED pærer er fremtidens belysning – uden tvivl. De bruger stort set ingen strøm i forhold til traditionelle halogen- og glødepærer, de giver et væsentligt bedre og mere stabilt lys, og så er der holdbarheden. De kan holde i helt op til 10-15 år. Det er altså med god grund, at flere og flere skifter til de populære LED pærer.

Og det er derfor med god grund, at LEDproff tilbyder dig et kæmpe udvalg af LED pærer. Her kan du nemlig altid søge efter specifikke produkter, og du kan altid finde de mest populære produkter. Du bliver guidet i, hvilke type LED pære, du har brug for – hvad enten det er på kontoret, i hjemmet eller et helt andet sted.

En LED pærer er altså god for samvittigheden – og ikke mindst for pengepungen.  Du sparer hele 85 % på strømregningen ved at skifte til LED!

LEDproff er vejen frem, når du ønsker ny belysning i hjemmet. Du bliver guidet grundigt, så du ikke er i tvivl om, at du har valgt den rigtige LED pære, når valget er truffet.  Og ønsker du at slippe for at skifte pære og rør i tide og utide, samt flimmer, farveskift og blinken, er LED helt klart løsningen for dig. Og hvorfor så ikke gøre det billigst og bedst muligt hos LEDproff?

Hvilke produkter forhandler en shop LEDproff?

LED lys bliver mere og mere populære, men hvilke produktserier er det egentlig folk køber:

LED pærer – Det er naturligvis fællesbetegnelsen for alle LED pærer. Du kan finde en del forskellige typer LED pærer. Du kan læse om de forskellige LED pærer på denne side.

LED indbygningsspots – De her er et rigtig godt alternativ til halogenpærer. Du kan finde masser af LED indbygningsspots – eller som nogle kalder dem LED spots – her.

LED bånd – De er kendt som LED strips eller på dansk som LED bånd. Du kan få dem plaine og simple eller i alle mulige farvere. Hvis du skal læse mere om LED bånd, så læs med her.

LED lysstofrør – Lige som du skift mange andre pærer fordelagtigt, så kan du også udskifte gamle strømslugere til LED lysstofrør. Du kan læse mere om LED lysstofrør her.

LED armatur – Både i virksomheder og på landbrug bruger man LED armatur flittigt. Du kan her finde LED armatur til industri, kontor og laandbrug her. Du kan også købe dem med rør eller uden rør.

x