Opskriften på en god date derhjemme

Annonce

Der er mange måder, hvorpå du kan holde gang i dit parforhold. I en travl hverdag kan man hurtigt komme til at glemme hinanden, men det er vigtigt, at du plejer jeres forhold og husker at tage initiativ til at holde gang i romantikken. En måde at gøre dette på, er at arrangere dates. De fleste forbinder en date med at tage ud på en god restaurant, for at få noget godt at spise. Men det kan være svært at få til at passe ind, særligt hvis I har børn, som kræver pasning. Heldigvis kan en god date derhjemme være ligeså god som den, der foregår på en fin restaurant. Her finder du opskriften på en god hjemmedate.

En hvid skjorte til mænd kan gøre en forskel 

Gør noget ud af jeres påklædning, også selvom I sidder derhjemme. En hvid skjorte til mænd eller en flot kjole til kvinder kan gøre aftenen mere særlig. Noget af det, som gør, at en tur på restaurant føles særlig, er stemningen. Det er meget naturligt, at det ikke føles særligt romantisk eller anderledes end alle andre aftener, hvis I sidder i jeres hverdagstøj. En hvid skjorte til mænd og en flot kjole, kan være med til at sætte stemningen. Afslappende tøj kan også være romantisk, og det kan en aften på sofaen også, hver ting til sin tid. Når I arrangerer jeres data derhjemme, kan I med fordel aftale at gøre noget ud jer selv. Tag det fine tøj på, sæt håret, eller tag noget make-up på, så man kan se, at du har gjort dig umage. 

Gør noget særligt ud af mad og drikke

God mad er ikke forbeholdt restauranter. Selvom det naturligvis er rart at komme et sted hen, hvor professionelle laver god mad til jer, behøver I ikke at nøjes med lasagne eller en gryderet, blot fordi I afholder daten derhjemme. Der findes mange lette og gode opskrifter på festligt mad, som kan laves derhjemme. Ligeledes kan I også gøre noget ekstra ud af drikkevarerne. I kan eksempelvis lave en drink eller skænke et glas vin til maden. Hvis du gerne vil undgå alkohol, kan vand eller sodavand også hurtigt blive mere festligt, hvis det serveres i et vinglas. 

Med romantikken i højsæde 

Det vigtigste når du skal planlægge en vellykket og romantisk date, er ikke rammerne. Selv med noget godt mad, en flot kjole til kvinder, og en hvid skjorte til mænd, vil daten ikke være en succes, hvis ikke romantikken huskes. Læg telefonerne væk, sluk for fjernsynet og sørg for at aftenen er fuld af nærvær og tid til hinanden. Tid og nærvær er grundingredienserne til en romantisk date derhjemme.   

Picture of admin3

admin3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums