Rabarber-opskrifter

Det er nu, der skal spises rabarber! Det er herlig sæsonspise, og her får du fem gode og klassiske rabarber-opskrifter.  Man skal spise efter årstiderne siger de dygtige kokke, og når det gælder rabarber, har de i hvert fald helt ret. De står klar ude i haven, og det er bare at trække dem og komme i gang. Der er indtil videre fem rabarber-opskrifter her.

Rabarber-opskrifter

Her er de fem klassiske rabarber opskrifter.

Rabarberkompot

rabarberkompotRabarberkompot – Rabarberkompot er ikke et komplot! Det er et herligt navn til en frisk forårs/sommerret. Sukker, vand og rabarber koges let sammen og så er du kørende. Det fungerer rigtig fint som tilbehør til andre retter, men det kan også fint bruges som dessert eller tilbehør til ostebordet. Det er meget let at lave og hvis du har rabarber i din have er du løbet tør for undskyldninger. Klik på linket for at kommet til opskriften på rabarberkompot. Rabarberkompot er den simpleste af sidens rabarber opskrifter.

Rabarbertrifli

Rabarbertrifli – Trifli når det er bedst! rabarbertrifli - lille

Rabarbertrifli er en dessert. Den er lidt henad gammeldags æblekage med lag af knuste makroner, frugtkompot, vaniljecreme og evt. pyntet med flødeskum. Desserten er super nem at lave og så smager den som en drøm! Få opskriften på rabarbertrifli der smager som en drøm – se hvordan du let laver en fantastisk sommerdessert lige her!

Rabarbertærte

rabarbertærteRabarbertærte– En fremragende rabarber opskrift! Tærte er jo altid godt, og rabarbertærte er faktisk særligt godt! Det er en god kombination af det runde fra tærten og det syrlige fra de friske, men lidt syrlige rabarber. Når der så kommes flødeskum, skyr eller creme fraiche på bliver det ekstra lækkert og man kan tale om at tage det sure med det søde på en god måde. Rabarbertærte er en klassisk opskrift – klik på linket for at komme i gang.

Rabarbergrød

rabarbergrødRabarbergrød – Det er næsten lige som rabarberkompot, men den her servers altid som dessert. På trods af den ret simple opskrift er rabarbergrød blevet en dyr ret at lave med den her opskrift! Det skyldes en cyklon på Madagaskar(!), som har drevet prisen på vanilje i vejret! Udover opskriften på rabarbergrød er der også et forslag til hvordan man kan si rabarbergrøden, vi er nemlig nogen som ikke er glade for “strimlerne” fra rabarberne (de kan sætte sig mellem tænderne eller skære tungen)

Klik på indledende link eller billedet af rabarbergrøden for at komme til rabarber opskriften. Rabarbergrød er den gode smag af ‘gammeldags’ dansk sommer.

Rabarberkage

rabarberkageRabarberkage– Sidst men absolut ikke mindst! Rabarberkagen her er en såkaldt crumblekage. Og hvis du ikke har prøvet sådan en så er det her et rigtig fint sted at starte. Det er for at sige det rent ud: Den absolut bedste måde at lave rabarberkage på – og den eneste måde at få en supergod kage ud af de lidt syrlige rabarber. Rabarberkage smager himmelsk i den her opskrift og den fortjener seks stjerner, selvom skalaen kun har fem – prøv det nu! Det er garanteret den bedste rabarber opskrift du får i dag!

Du får opskriften på rabarberkage ved at klikke på linket  eller på billedet af rabarberkagen til højre.

Vi på Hurtigmums er ret glade for rabarber, og hvis vi kommer på nye rabarber opskrifter med den syrlige grøntsag/frugt, så vil du kunne finde dem her. God sommer i rabarbertiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Temaartikler fra HurtigMums