Julen er gavernes og glædens tid, men det er bestemt også en dyr tid, hvor der skal bruges rigtig mange penge på gaver og mad. Hvis man selv skal holde jul, eller står for en julefrokost, så ved man, at det kan være en rigtig dyr affære at handle ind.

Heldigvis er der råd for, hvordan man kan få en billigere jul, enten ved hjælp af par smarte fiduser til at spare eller ved at lave lidt let arbejde, der kan give ekstra penge på lommen til juletiden. Herunder har vi taget et kig på, hvilke muligheder du har, for at få råd til julemaden.

Køb alt på tilbud

Hvis du vil bruge et par minutter på at kigge lidt på nettet, så vil du hurtigt kunne finde tilbud på stort set alle de madvarer, som du skal have. Hvis du har brug for kartofler, så kan du hurtigt skrive tilbud på kartofler, og så dukker der de bedste tilbud op til dig.

Det kan godt være, at du skal rundt i forskellige butikker, men du kan spare mange penge ved at handle flere steder end et.

Køb i større mængder

Når man køber mad og drikkevarer i større mængder, så vil man ofte opnå en mængderabat. Hvis du tænker, at i ikke kan få spist alt maden juleaften, så gem tingene, og så er der lækre rester de næste par dage.

Det kan godt være, at det første indkøb bliver lidt dyre end normalt, men til gengæld skal du ikke handle ind de næste 2-3 dage, og så har du sparet i sidste ende.

Hvis du kun skal lave mad til få personer, eller ikke er hjemme det meste af julen, så skal du helst undlade at købe de store portioner, da maden vil nå at blive for gammel.

Lav lidt freelance-arbejde

Du behøver ikke at have meget fritid, for at kunne lave lidt freelance-arbejde her og der. Det meste kan klares fra en computer, og hvis du er dygtig til at skrive, til at oversætte, til at lave grafik, programmere eller noget helt andet, så kan du tjene lette penge meget hurtigt.

De ekstra penge kan du bruge til julebudgettet, så du enten har råd til en god omgang julemad, eller måske endda har råd til at forkæle dig selv og dine nærmeste ekstra meget.

Skulle de overstående råd ikke være nok til, at du føler, at julen kan blive god, så kan du selvfølgelig stadig få hjælp på andre måder. Hos Kassekreditten har du mulighed for at tage et hurtigt let lån, som kan hjælpe dig smertefrit igennem juletiden.

Lånet vil stå på din konto efter ganske kort tid, og du kan via hjemmesiden udregne, hvor lang tid du ønsker at bruge på at betale lånet tilbage.

Print Friendly, PDF & Email