ShopLED

ShopLED er din billige forhandler af LED pærer såsom LED strips, LED lysstofrør, LED projektører – ja faktisk alt, der har med LED at gøre. LED er en forkortelse af Light Emitting Diode. Det vil sige, at lyset, i stedet for at blive skabt af en opvarmet glødetråd, kommer fra små lysdioder, der omsætter elektrisk strøm til lys.

LED er populært grundet det lave energiforbrug, og en LED pære er kendt for at være meget energieffektiv. Stort set hele strømmængden anvendes til lys. Samtidig har en LED pære en utrolig lang levetid – omkring 10-15 år! Du undgår farveskift i lyset, blinken og andre ubehagelige lyseffekter. Og så kan du spare 80 % på elregningen, hvis du skifter til LED pærer.

Det er altså blot nogle af de mange fordele, ShopLED tilbyder i kraft af deres kæmpe udvalg af LED produkter. Du finder blandt andet LED pærer og spots, LED indbygningsspot, LED lysstofrør, LED strips, LED paneler og LED vækstlamper.  

Så hvad enten du er på udkig efter en LED pære, til når planten i hjemmet skal vokse, eller til kontorbelysningen er ShopLED klar til at give dig et godt tilbud og en god vejledning. LED er uden tvivl en type belysning, der er kommet for at blive. Og det samme er ShopLED.

LED pærer – Det gennemgående tema hos ShopLED er LED pærer i alverdens underlige former. Det kan være som LED strips eller i lommelygter, men gennemgående er temaet for hele webshoppen LED pærer.

LED paneler – Det er en af de rigtig smarte måder at bruge LED på. LED paneler kan give ret meget lys. LED paneler giver rigtig meget lys, og på samme tid sparer du på regningen i forhold til andre typer lyspaneler.

LED indbygningsspots – Det er faktisk ret simpelt. LED indbygningsspots er både billigere og nemmere at bruge. Du kan bruge LED indbygningsspots alverdens forskellige steder typisk de steder hvor du ellers ville bruge en form for halogenspots.

LED lysstofrør – Uanset om du leder efter T5 LED lysstofrør, kompakte LED lysstofrør, LED lysstofrør med sensor eller bare et LED lysstofrør uden sensor kan du finde det her.

LED projektør – Skal du have godt knald på lyset, så skal du nok have fat på en LED projektør. Du kan her finde en helt almindelig LED projektør her, såvel som du kan finde en LED projektør til din bil eller et andet køretøj, og her er det næsten kun fantasien, der sætter grænser. Du kan også finde LED projektører med sensorer naturligvis.

LED strips – Skal du have fest og farver eller bare pynte huset og haven lidt mere end naboen. Så skal der LED strips til. Det kan blive et festfyrværkeri af farver hvis du bruger LED strips til at pynte med. LED strips kendes også som LED bånd eller LED lysbånd.

LED lamper – Du kan få masser af LED lamper. Det kan være en LED lampe til loftet, det kan være en LED lampe til væggen eller det kan være udendørs LED lamper.

x