Skimmelsvamp

Hvis du døjer med hovedpine, træthed, anfald af svimmelhed, irriterede øjne, næse og luftveje og/eller snue derhjemme, kan det skyldes svimmelsvamp i boligen. Det er ikke ”blot” grimt at se på, og det er ikke ”blot” ildelugtende – det kan være direkte sundhedsskadeligt.

Derfor kan du på hjemmesiden Skimmelsvamp blive klogere på, hvorfor skimmelsvamp er mere et begreb end en betegnelse, du kan læse fakta om skimmelsvamp og høre om frigivne giftstoffer. Du kan læse om sammenhængen mellem symptomer for høfeber og skimmelsvamp, om global opvarmning, og så får du naturligvis en lang række gode råd og tips til, hvad du skal gøre, hvis skimmelsvampen har overtaget din bolig.

Du finder en lang række produkter, herunder overflade-tests, produkter til afrensning samt tests for skjult skimmel. Og så kan du lære meget mere om de mange forskellige svampearter – herunder blandt andet Aspergillus og Mucor.

Med andre ord kan du blive meget klogere på skimmelsvamp og få hjælp, hvis du er i tvivl om, om din bolig har fået skimmelsvamp. Du kan få hjælp til at teste skimmelsvamp, og du kan få hjælp til at behandle det. Og så kan du læse om, hvordan man undgår skimmelsvamp. Kodeordet er altså hjælp – det er derfor, siden Skimmelsvamp findes.

x