Slå tiden ihjel på slots maskinen, mens du venter på stegen

Denne artikel kan indeholde sponsorerede links eller affiliate links

Har du sat stegen i ovnen, og venter du nu bare på, at den er færdig, så du kan servere aftensmaden og nyde den med din familie? Hvorfor ikke bruge ventetiden på noget fornuftigt eller underholdende, så du ikke bare skal kigge ud i den blå luft? Her på hurtigmums.dk har redaktionen samlet nogle af sine foretrukne aktiviteter til dig, der venter på stegen.

 

Find din smartphone frem, og spil

Ventetid er aldrig sjovt, men heldigvis kræver det ikke mere end en smartphone at bruge tiden på noget andet end at se maling tørre. Besøg fx et utroligt online casino som Cozino, hvor de har både sjove og potentielt indbringende spil, der med garanti vil få ventetiden til at føles kortere. Find din iPhone eller Android frem, start den op, og tjek App Store, Google Play eller det sted, du finder apps. Her kan du med sikkerhed finde et bredt udvalg af spil, der med garanti vil falde i din smag – forhåbentligt lige så meget som stegen, du venter på. Du kan også finde dit foretrukne spil via din browser eller måske endda være så heldig at vinde penge, mens du spiller.

rullesteg

Ryd op, og gør rent

Ja, dette tip er måske ikke lige så underholdende som det forrige, men ikke desto mindre er det værd at overveje, hvis du alligevel bare havde tænkt dig at ligge på sofaen og glo TV. Der skal nemlig før eller siden ryddes op og hvorfor ikke få det overstået nu, så du slipper for det senere? Din partner og evt. børn vil sikkert sætte stor pris på, at du har taget tjansen og fået gjort hjemmet rent og nydeligt, så de ikke skal gøre det. Du vil uden tvivl fremstå som en superhelt, der både har klaret mad og oprydning, og det giver point i din families bog. Vær den gode udgave af dig selv, og ryd op og gør rent. Så er maden også klar, før du ved af det.

 

Lav dessert/snack

Er du stadig i humør til at lave mad, efter du har puttet stegen i ovnen, kan du med fordel fortsætte i samme spor – bare med en dessert/snack. Det er de færreste, der får dessert i hverdagen, men det er din mulighed for at overraske familien med en lille ting, der gør hverdagen en smule mere tålelig. Lav eksempelvis nogle lækre pandekager, og tag noget is op fra fryseren. Alternativt kan du lave en chokolademousse. Det er noget, de fleste synes om. Når I er færdige med aftensmaden, kan du passende præsentere dem for din dessert og se frem til store smil. Velbekomme!

 

Picture of Betina

Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums