Stream Masterchef og Bagedysten i køkkenet uden internetproblemer

Dette indlæg er sponsoreret.

Er du glad for at se film eller serier, når du laver mad i køkkenet? Eller måske har du en teknik, som du gerne vil afprøve, samtidig med at du følger videoguiden? Når du skal vælge internet, er det en god ide at lave en hurtig gennemgang af, hvad du bruger dit internet til – specielt hvis du er glad for at streame videoer og musik.

Du kan heldigvis få godt og billigt internet, som matcher din downloadhastighed på dine forskellige devices. Er I for eksempel en familie, der skal koble flere enheder til internetforbindelsen på samme tid, kræver det, at I vælger en internetpakke med en internethastighed, som kan trække alle jeres enheder – hvad enten om I streamer, uploader, downloader eller noget helt fjerde.

Vælg det internetabonnement, der passer til dine behov

Der skal være plads til, at du kan høre musik, imens du står og koger pasta eller laver en lækker omelet. Det kræver, at dit internetabonnement passer til dine behov. Det er for eksempel muligt at få samlet internet og tv hos samme udbyder, uden at dette påvirker din tv- og streamingoplevelse.

Har du en gamer i husstanden, er det vigtigt at få et internetabonnement, hvor internethastigheden er stabil, når I er flere online. Heldigvis kan du i Danmark få en meget hurtig forbindelse for få penge. Dette gør livet nemmere for alle, der vil game, se serier eller høre musik på samme tid.

Bedre internet er ikke nødvendigvis lig med en dyr internetforbindelse. Du har mulighed for at få billigt internet i topklasse, så du kan downloade madopskrifter fra dine yndlingsblogs eller gense en bestemt madlavningsteknik på repeat, indtil du mestrer den. På samme tid kan alle andre i husstanden nyde en film, game eller foretage sig noget andet ved hjælp af internetforbindelsen. Flere internetudbydere har inkluderet en sikkerhedspakke i deres internetabonnement, så du trygt kan surfe online.

Få billigt internet, og leg kokkens efterfølger, imens du streamer madlavningsvideoer

Det er efterhånden blevet populært at streame videoguides til madlavning, imens man selv leger ”kokkens efterfølger” som i Masterchef. For at dette kan lade sig gøre, kræver det, at videoen ikke lagger. Derfor bør du vælge den rigtige internethastighed til dig og din husstand. Vælger du den forkerte hastighed, kan du ende med at betale for en langsom forbindelse.

Du kan få internet med henholdsvis høj upload- eller downloadhastighed. Du bør vælge en internetpakke med en høj downloadhastighed, hvis du bruger internettet til at se film og serier eller besøge hjemmesider. Din downloadhastighed bestemmer også, hvor mange enheder der kan være på samtidig.

Hvis du uploader dine egne madlavningsvideoer eller lignende, er det modsat en rigtig god ide at få et internetabonnement, der har hurtig upload-hastighed. Jo hurtigere din upload-hastighed er, jo kortere tid tager det for dig at lægge dine videoer op på YouTube, Facebook eller din blog. Ligeledes er det vigtigt, at du har en hurtig upload-hastighed, hvis du overfører filer til online skytjenester som iCloud eller Dropbox.

Når du går på jagt efter billig internet, som kan matche dit forbrug, er der mange internetudbydere, der skriver, at de har det billigste internet. Du kan med fordel teste din egen internetforbindelse med en hastighedstest og på denne måde sammenligne hastighed og pris hos de forskellige internetudbydere.

Picture of admin3

admin3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre artikler fra HurtigMums