Watchbands Danmark

Watchbands Danmark er en webshop, der har specialiseret sig i henholdsvis urremme og billige ure. Hos Watchbands Danmark er det en filosofi, at man ikke behøver at betale en formue for at have et lækkert ur. Dette er grunden til at du kan finde lækre urremme og ure til rigtig billige penge hos Watchbands Danmark.

Watchbands Danmark holder til i København, og virksomheden blev skabt i slutningen af 2015. Allerede nu har den nye butik stor succes og kunderne elsker konceptet, hvilket har resulteret i en fantastisk score på Trustpilot med 9 ud af 10 i score. Det er en rigtig flot score.

Produktudvalg hos WatchBands Danmark

Det er helt tydeligt at WatchBands startede med at sælge urremme. Her kan du finde et stort udvalg, der går fra lige under en hundredelap til over 1000 kroner. Du finder også mange forskellige typer urremme som for eksempel NATO urremme, Perlon urremme såvel som læder urremme og stålremme. Du kan se udvalget af WatchBands Danmarks udvalg af urremme her.

Så er der også WatchBands Danmarks udvalg af ure.  Her kan du finde lækre ure helt ned til 200 kroner og op til lige under 1000 kroner. Det er faktisk nogle ganske fornuftige priser for lækre ure, der nogle gange bliver solgt for vanvittige beløb. Du kan finde brands som OlverCPH og EYKI ure hos WatchBands Danmark. Du kan se det store udvalg af ure hos Watchbands Danmark gennem dette link.

En ny produktkategori hos WatchBands Danmark er armbånd. Her kan du finde alt fra anker armbånd over Kia armbånd til Shambala armbånd. Igen er det fokus på at levere rigtig lækre armbånd til lave priser. Du se hele udvalget af armbånd lige her.

Hos HurtigMums er vi rigtig glade for at have WatchBands Danmark som støtte, og vi håber at når du skal købe et nyt ur eller mangler en urrem, at du vil tage et kig forbi WatchBands Danmark.

x