Go Back
+ servings
stjerneskud

Smørrebrød med fiskefilet

5 fra 3 stemmer
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Samlet tid: 7 timer 25 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 fiskefilet for eksempel rødspætte eller skrubbe
  • 2 spsk. rasp gerne halv ”almindelig” rasp og halv pankorasp
  • Smør
  • 1 spsk. tartar sauce eller remoulade eller mayonnaise
  • 5-6 små kogte rejer
  • 2-3 skiver syltet agurk sammenhængende syltet agurk skåret på den lange led
  • 1 tomatbåd
  • Klippet grønt f.eks. karse
  • 1 citronbåd
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Vend fiskefileten i rasp blandet med salt og peber, og lad den trække 15-20 minutter.
  • Steg den på begge sider i smør (ca. 4 minutter i alt).
  • Læg fiskefileten på salatbladet.
  • Pynt med tartar sauce, rejer, agurk, tomat og grønt.
  • Servér med en citronbåd.