2spskrasp – prøv den her fra Biogan – det er en rigtig lækker og økologisk rasp.
Sådan gør du
Kog skinken i letsaltet vand så det lige dækker. Skinken skal koge under låg i ca. 25 minutter.
Lad den stå og trække i yderligere 25 minutter i kogevandet under låg.
Bland imens sennep og farin, og tænd ovnen på 225° C.
Fjern skind, net eller lignende fra skinken, og smør den hele vejen rundt med sennep/farin-blandingen.
Drys med søsters hånd (eller let hånd) en smule rasp hen over glaseringen, så holder glaseringen sig bedre på skinken. (Tak til Erling for dette tip ???? )
Sæt den i ovnen i et fad eller på en rist med en bradepande under, og lad den hygge sig i den varme ovn i 5-10 minutter.
Servér med det valgte tilbehør.
Noter
Husk, hvis farinen er blevet hård, kan du komme den i en plasticbeholder med lidt fugtig køkkenrulle ved, lægge et låg løst over og stille den i mikroovnen i ca. 20 sekunder, så er det blødt og brugbart igen.