Go Back
+ servings
Avocado med rejer

Forret med avocado og rejer

Jeg spiser ofte avocado med citron, cremefraiche, salt og peber – som tidligere nævnt. Det gør jeg til frokost. Det er nemt og velsmagende – og faktisk også sundt. Men skal der være lidt ekstra luksus over det – f.eks. til en hyggelig aften med vennerne – så laver jeg denne forret med rejer og avocado.
5 fra 4 stemmer
Samlet tid: 15 minutter
Sværhedsgrad: Nem
Antal: 8 personer
Kalorier: 239kcal

Ingredienser

  • 4 avocadoer
  • 1 stort bæger 500 g cremefraiche 18 %
  • 1 citron
  • 1 bdt. dild
  • 600 g rejer
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær den ene citron over.
  • Skær avocadoerne over på tværs, og udhul dem (gem skallerne).
  • Kom alt avocadokødet i en dyb tallerken, og mos det med en gaffel.
  • Tilsæt cremefraiche, og smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Skyl og hak dilden – gem noget til pynt – og bland det i.
  • Hak rejerne groft – gem også her nogle til pynt – og bland også dem i avocadomosen.
  • Fordel mosen i de otte avocadoskaller, og pynt med hele rejer, dild og en citronskive eller -båd.
  • Servér med flutes.

Næringsindhold pr. servering

Kalorier: 239kcal | Kulhydrat: 9g | Protein: 17g | Fedt: 16g | Mættet fedt: 2g | Kolesterol: 189mg | Natrium: 590mg | Kalium: 547mg | Fiber: 7g | Sukker: 1g | Vitamin C: 16mg | Calcium: 123mg | Jern: 2mg