Go Back
+ servings
biksemad

Biksemad med spejlæg – opskrift

Den mest almindelige måde at få serveret biksemad på er nok med spejlæg, rødbeder og HP-sauce eller engelsk sauce og måske ketchup.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin
Samlet tid: 30 minutter
Sværhedsgrad: Nem
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 600 g kartofler – evt. kogt i forvejen
  • 500 g stegt eller kogt kød – okse svin, lam eller lignende
  • 3 mellemstore løg
  • Olie smør eller fedt til stegning
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær de kogte kartofler i mindre stykker.
  • Skær kødet i stykker af nogenlunde samme størrelse.
  • Hak løgene groft.
  • Brun kartofler og løg, og tilsæt herefter kødet.
  • Kom en klat smør ved og ”biks” det godt sammen.
  • Smag til med salt og peber når det hele er varmet godt igennem.