Flæskestegen skal selvfølgelig være varm. Er det en rest, så varm den i ovnen ved et par hundrede grader i ca. 15 minutter – pas på sværen ikke bliver sort. Læg evt. stanniol over. Er sværen blevet blød, så må den have ½-1 minut under grill-elementet. Igen: Pas på!
Bollerne varmer du med i ovnen de sidste 5-7 minutter, hvis ikke de er nybagte og dermed varme.
Rør en dressing af skyr, mayonnaise, dijonsennep, æblecidereddike og akaciehonning.
Smag til med salt og peber.
Varm rødkålen i en lille gryde eller kasserolle.
Skær flæskestegen i ca. 1 cm tykke skiver, der skal være mindst 8 skiver.
Flæk bollerne, og smør begge halvdele med rigelig dressing.
Kom 1 spsk. rødkål på hver underbolle.
Fordel flæskestegsskiverne oven på og til sidst agurkesalaten.
Læg overbollen på.
Servér med det samme.
Noter
Tip: Når du varmer rødkålen, så prøv at tilsætte et par spsk. hyldebærsaft, kirsebærsaft eller lignende. Det giver en helt fantastisk smag.