Go Back
Indbagte rejer

Indbagte rejer

Der findes mange forskellige måder at lave indbagte rejer på. Den du får opskriften på herunder, er rejer, der er dyppet i beignetdej. De bliver serveret med sød chilisauce og en hurtig salat.
5 fra 2 stemmer
Samlet tid 35 min
Antal 6 personer
Kalorier 1580 kcal

Ingredienser
  

  • 100 g hvedemel
  • ½ tsk. salt
  • 1 dl mælk
  • 2 æg
  • ½ dl øl
  • 1 l smagsneutral olie
  • 450 g kogte rejer med halespids – er de frosne så optø dem, og lad dem dryppe af. Husk at tjekke om tarmen er fjernet. Hvis ikke må du lige bruge 10-15 minutter på det
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Pisk mel, salt, mælk, æg og øl sammen til en jævn dej uden klumper.
  • Varm olien op i stor gryde. Olien skal være så varm, at den syder omkring et træspyd.
  • Dyp rejerne i dejen ved at holde dem i halespidsen, og kom dem ned i gryden – gerne ad flere omgange – brug en madpincet eller lignende, så du ikke brænder fingrene.
  • Lad rejerne stege til de er gyldne – et par minutter på hver side.
  • Læg rejerne på fedtsugende papir, og drys med lidt salt.