Kom spareribsene i en gryde, og hæld vand over så det dækker.
Bring gryden i kog, og fjern skum og urenheder efterhånden med en hulske.
Tilsæt laurbærblade, peberkorn og lidt salt når alt skummet er væk.
Kog ved svag varme i ca. 45 minutter.
15 minutter før spareribsene er kogt færdig, sættes vand, margarine og sukker over at koge i en dyb pande.
Kog ved kraftig varme, uden låg, og rør af og til. Skrab det sukker ned som sætter sig på kanten af panden.
Kog massen til den bliver lysegul – det tager 10-12-13 minutter.
Tænd ovnen på grill.
Tag spareribsene op af gryden, og tør dem.
Tag panden af varmen, og tilsæt citronsaft, worcestershiresauce og sennep.
Kog nu grillsaucen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 minutter – bliver den for tyk, så rør lidt mere vand i.
Vend nu de kogte spareribs i grillsaucen.
Læg dem på en bageplade beklædt med stanniol.
Grill spareribsene i ovnen i 5-6 minutter, vend når halvdelen af tiden er gået, og pensl evt. efter med den grillsauce som er dryppet af. Hold øje med spareribsene så de ikke bliver brændt.