Go Back
Ostelagkage

Ostelagkage – opskrift

Opskriften her er måske ikke den nemmeste i verden, men det er altså heller ikke raketvidenskab. Lidt fingerfærdighed og tålmodighed, så er den klaret. For det bedste resultat, bør du anvende kageplast, da det er det nemmeste at styre og giver en flot kant.
5 fra 1 stemme
Samlet tid: 1 time 45 minutter
Sværhedsgrad: Middel
Antal: 10-12 personer

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 200 g digestive

Sådan gør du

  • Smelt smørret, uden at det bruner.
  • Knus imens kiksene til krummer. Gør det i en pose beregnet til madvarer, så sviner det mindst.
  • Tag smørret af varmen, tilsæt kiksekrummerne, og bland det godt sammen.
  • Beklæd bunden af en springform (ca. 23-24 cm) med bagepapir, og indersiden med kageplast.
  • Fordel kiksesmørret i bunden så jævnt som muligt.