Go Back
+ servings
Tournedos

Tournedos – opskrift

Opskriften herunder er uden bacon om. Hvis du vil have bacon om, skal du vikle det om, inden du binder kødsnoren om (hvis du altså gør det), så den også holder på baconen, og så den er nem at fjerne inden servering.
5 fra 1 stemme
Samlet tid: 10 minutter
Sværhedsgrad: Nem
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 medaljoner/bøffer af oksemørbrad af ca. 150-200 g
  • 1 spsk. olivenolie
  • 20 g smør
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bind evt. kødsnor omkring hver bøf, så de holder faconen under stegning. Det er ikke absolut nødvendigt.
  • Varm olien op (f.eks. i en grillpande), og tilsæt smørret.
  • Brun bøfferne på begge side, og steg dem yderligere ca. 3 minutter på hver side, til de er stegt tilpas. Drys med salt og peber undervejs.
  • Fjern evt. snor.