Go Back
+ servings
hyldebærsuppe

Hurtig lavet hyldebærsuppe – opskrift

Den på billedet er den hurtige variant – dér hvor du har lavet din saft med sukker i forvejen. Du kan servere den med en klat skyr, græsk yoghurt eller andet surmælksprodukt, med kammerjunkere eller knuste tvebakker, med noget sprødt, f.eks. ristede rugbrødstern, havregryn eller nøddekerner, eller med frisk frugt skåret i mindre stykker.
5 fra 2 stemmer
Samlet tid: 10 minutter
Sværhedsgrad: Nem
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 3 spsk. majsstivelse
  • 4 dl hyldebærsaft
  • ½ l vand

Sådan gør du

  • Rør majsstivelsen og 1 dl hyldebærsaft sammen til en jævning.
  • Hæld resten af hyldebærsaften samt vandet i en gryde, og bring det lige netop i kog – bare sådan at det begynder at ”prikke” på overfladen.
  • Rør jævningen i under omrøring.
  • Smag til med hyldebærsaft eller vand.