Læg baconen på en tør, kold pande, skru op på fuld styrke, til baconen begynder at syde, skru ned, og steg baconen på begge sider til det er brunt og sprødt.
Læg baconen på fedtsugende papir.
Mens baconen braser på panden kan du røre æggekagen sammen. Pisk æg, mælk, mel, purløg, salt og peber sammen til en jævn masse. Brug evt. en elpisker.
Smelt en god klat margarine på stegepanden – eller brug baconfedtet hvis du ikke er fedtforskrækket, det giver nemlig en god smag til æggekagen.
Skru ned for varmen, og hæld æggemassen i panden. Skub rundt i massen med jævne mellemrum, så du laver revner i bunden og lader ny væske sive ned og blive fast.
Når æggekagen er svampet og blød, vender du den ud på et stort fad, smelter lidt mere margarine på panden og hælder æggekagen tilbage i panden så den kan blive stegt på den anden side også.
Skær tomaterne i skiver, og læg dem oven på æggekagen sammen med baconen. Pynt evt. med mere purløg.