Vi fik kun arme riddere hvis ovnen havde været i brug. Min mor tilberedte nemlig de arme riddere i ovnen når nu den var varm i forvejen. Og det er da også smart nok hvis du skal lave mange. Men denne opskrift er altså tilberedt på en stegepande.
Toastbrød i skiver – det gør ikke noget det er lidt tørt
Kanelsukker – jeg blander i forholdet en del kanel til tre dele sukker
Smør/margarine til stegning
Sådan gør du
Pisk æg og mælk godt sammen.
Dyp brødskiverne en ad gangen i blandingen i et øjeblik så de suger noget væsken op, men ikke så længe at de bliver for bløde at arbejde med.
Vend herefter brødskiverne i kanelsukker.
Smelt smørret i en pande, og steg brødskiverne et par minutter på begge sider til de er brune og gennemvarme.
Skær skiverne over diagonalt, og servér dem med syltetøj, frisk frugt eller bær, smørbart chokolade, flormelis, marmelade, flødeskum – ja, lad blot fantasien finde på. Vi fik dem derhjemme med stikkelsbærgelé – hjemmelavet naturligvis.