Go Back
+ servings
rød linsesuppe

Rød linsesuppe

Denne opskrift er til to sultne mennesker, så hvis man er flere, bør man fordoble opskriften. Og så igang!
0 fra 0 stemmer
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Køkken: Vegetar
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 1 løg hakket fint
  • 2 fed hvidløg hakket fint
  • 1 stykke frisk ingefær ca. 1×1 cm, skrællet og hakket
  • 160 gram røde linser
  • 1 liter vand
  • 2 grøntsagsbouillonterninger
  • 2 tsk karry

Sådan gør du

  • Varm olien op i en gryde ved medium varme og steg løget til det har lidt farve, ca. 3 minutter. Tilsæt herefter hvidløg, ingefær og karry og steg lidt videre.
  • Tilsæt de røde linser og bouillon og lad koge ved svag varme under låg ca. 20 minutter, indtil linserne er udkogte.
  • Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra karry eller andre krydderier – lidt chili er f.eks godt, hvis man vil have de ekstra stærk.