Go Back
fufu

Fufu – opskrift

Faktisk findes der noget der hedder fufu flour – altså mel – som blot blandes op med vand. Men det er ikke lykkes mig at finde det i danske butikker. Derfor må vi fordanske retten og ty til vores gode, gamle kartofler.
3.75 fra 4 stemmer
Samlet tid: 45 minutter
Sværhedsgrad: Nem
Antal: 4-6 personer

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 1 tsk. smør
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skræl kartoflerne, og kog dem møre i usaltet vand – ca. 20 minutter.
  • Hæld vandet fra kartoflerne, og lad dem dampe tørre.
  • Mos kartoflerne og bland med smør samt lidt salt og peber.
  • ”Slå” blandingen med en træske til den bliver en elastisk og blank dej.
  • Rul dejen til kugler – det gøres nemmest, hvis du dypper dine hænder i koldt vand.
  • Nu kan du servere fufu.