Go Back
+ servings
Hvidløgsbrød

Hjemmelavet hvidløgsbrød – opskrift

Laver du selv hvidløgsolie, altså som i større mængder, skal du selvfølgelig bruge af den, da den jo sikkert har trukket og med garanti er meget bedre end en helt frisklavet.
5 fra 1 stemme
Samlet tid: 15 minutter
Sværhedsgrad: Nem
Antal: 10 skiver hvidløgsbrød

Ingredienser

  • 5 fed hvidløg
  • ½ dl god olivenolie
  • 2 tsk. tørret basilikum
  • 1 spsk. citronsaft
  • 10 tynde skiver godt hvedebrød – sådan ca. 1 cm tykkelse
  • Salt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 220° C varmluft.
  • Pil hvidløgsfeddene, hak dem fint, og kom dem i olien.
  • Tilsæt basilikum, citronsaft og lidt salt, og bland det godt sammen.
  • Læg brødskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og smør dem med hvidløgsolien.
  • Lad det trække fem minutter, før du sætter dem i ovnen i ca. fem minutter, eller til de er gyldne og sprøde.