Hjemmelavet hvidløgsdressing med cremefraiche – opskrift
Skulle du være kommet til at lave for lidt hvidløgsdressing til grillaftenen – hvilket sagtens kan ske med en så lækker dressing – laver du hurtigt en portion mere. Sværere er det ikke.
3½dlcremefraiche eller andet surmælksprodukt – det behøver ikke være det fedestedu kan finde, et magert surmælksprodukt er udmærket
mælk – afhængig af hvor fedttykt surmælksprodukt, du har valgt
4fedhvidløg – eller mere eller mindreafhængig af styrken af og størrelsen på hvidløgsfeddene, og hvor stærk du ønsker dressingen
½dlklippet grønt – purløgkarse, dild eller lignende
½tsk.flydende honning
Lidt friskpresset citronsaft
Salt og peber
Sådan gør du
Rør evt. mælk i cremefraichen, så du får en konsistens, du synes er passende for din hvidløgsdressing.
Pil hvidløgsfeddene, og pres dem ned i cremefraichen.
Tilsæt klippet grønt, og bland det hele sammen.
Smag til med honning, citronsaft, salt og peber.
Noter
Tip: Hvidløgsdressingen kan serveres med det samme, men den har bedst af at stå og trække ½ times tid i køleskabet, så hvidløgssmagen kan komme hele vejen ud i dressingen.