Go Back
Kartofler på grill

Kartofler på grill – i foliepakker

Herunder kommer opskriften på en af mine favoritter – dem har jeg et par stykker af – når det kommer til kartofler på grill. Her kan du nemlig blande alt muligt lækkert mellem kartoflerne. Jeg har valgt tomater og dild.
5 fra 1 stemme
Samlet tid 20 min
Ret Tilbehør
Antal 4 personer
Kalorier 161 kcal

Ingredienser
  

  • 700 g kartofler
  • 4 tomater
  • 4 spsk. revet ost
  • 1 bdt. frisk dild eller et par tsk. tørret dild
  • 2-3 spsk. citronolie eller olivenolie og lidt revet skal fra en økologisk citron
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Riv fire stykker store stanniol af rullen, og læg dem hver for sig på bordet.
  • Skrub kartoflerne, og skær dem i mindre stykker – ikke små tern, men det nogle ville kalde ”mundrette stykker”.
  • Fordel kartoflerne på stanniolstykkerne.
  • Skyl tomaterne, skær dem i både – fjern blomsten – og fordel dem oven på kartoflerne.
  • Krydr med dild, salt og peber.
  • Kom en spiseskefuld revet ost i hver pakke.
  • Dryp til sidst med olie, og kom evt. revet citronskal på.
  • Fold stanniolen rund om hver enkelt kartoffelportion.
  • Grill kartoffelpakkerne over direkte varme i ca. 15 minutter.

Noter

Kartoffelpakkerne kan tilberedes i god tid. Opbevar dem køligt, til de skal på grillen.