Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
servings
Kartofler på grill – i foliepakker
Herunder kommer opskriften på en af mine favoritter – dem har jeg et par stykker af – når det kommer til kartofler på grill. Her kan du nemlig blande alt muligt lækkert mellem kartoflerne. Jeg har valgt tomater og dild.
5
fra
2
stemmer
Ret:
Tilbehør
Samlet tid:
20
minutter
Sværhedsgrad:
Nem
Antal:
4
personer
Kalorier:
161
kcal
Forfatter:
Sune Hansen
Ingredienser
700
g
kartofler
4
tomater
4
spsk.
revet ost
1
bdt.
frisk dild
eller et par tsk. tørret dild
2-3
spsk.
citronolie
eller olivenolie og lidt revet skal fra en økologisk citron
Salt og peber
Sådan gør du
Riv fire stykker store stanniol af rullen, og læg dem hver for sig på bordet.
Skrub kartoflerne, og skær dem i mindre stykker – ikke små tern, men det nogle ville kalde ”mundrette stykker”.
Fordel kartoflerne på stanniolstykkerne.
Skyl tomaterne, skær dem i både – fjern blomsten – og fordel dem oven på kartoflerne.
Krydr med dild, salt og peber.
Kom en spiseskefuld revet ost i hver pakke.
Dryp til sidst med olie, og kom evt. revet citronskal på.
Fold stanniolen rund om hver enkelt kartoffelportion.
Grill kartoffelpakkerne over direkte varme i ca. 15 minutter.
Noter
Kartoffelpakkerne kan tilberedes i god tid. Opbevar dem køligt, til de skal på grillen.
Næringsindhold pr. servering
Kalorier:
161
kcal
|
Kulhydrat:
35
g
|
Protein:
5
g
|
Fedt:
1
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Kolesterol:
1
mg
|
Natrium:
23
mg
|
Kalium:
1028
mg
|
Fiber:
5
g
|
Sukker:
5
g
|
Vitamin C:
52
mg
|
Calcium:
41
mg
|
Jern:
2
mg