Go Back
+ servings
Grillede ørreder

Grillede ørreder

No ratings yet
Ret: Fisk, Frokost, Grill, Hovedret
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Kalorier: 185kcal

Ingredienser

  • 4 stk Ørredfileter à ca. 125 g.
  • Olie
  • 1 stk Limefrugt
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Fjern skællene på ørredfileternes skind.
  • Lav et par overfladiske rids i skindet på hver filet.
  • Gnid fileternes skindside med olie.
  • Pres limesaft ud over kødsiden, og krydr den også med salt og peber.
  • Varmgrillen eller en grillpande op, så den er godt varm.
  • Læg ørredfileterne på den varme rist – eller pande – ved direkte varme i 3-4 minutter.
  • Skru ned for varmen – eller læg fileterne over på indirekte varme – og steg dem færdige. Det tager ca. 10 minutter.

Næringsindhold pr. servering

Kalorier: 185kcal | Kulhydrat: 1g | Protein: 26g | Fedt: 8g | Mættet fedt: 1g | Kolesterol: 73mg | Natrium: 65mg | Kalium: 451mg | Sukker: 1g | Vitamin C: 1mg | Calcium: 54mg | Jern: 2mg