Først ordnede jeg alle grøntsagerne. Skar løg og forårsløg i mindre stykker, og hakkede hvidløgene fint. Jeg skrællede kartofler og gulerødder, og skar dem i små terninger. Broccolien delte jeg i små buketter. Bladsellerien blev skåret i tynde skiver. Krydderurterne blev hakket.
1 løg, 4 forårsløg, 4 fed hvidløg, 400 g kartofler, 300 g gulerødder, ½ broccoli, 2 stilke bladselleri
Så svitsede jeg løg, forårsløg og hvidløg i lidt olivenolie.
1 løg, 4 forårsløg, 4 fed hvidløg
Da løgene var klare i farven, tilsatte jeg bouillonen og kartoflerne.
1 l grøntsagsbouillon, 400 g kartofler
Efter kartoflerne havde simret i 5 minutters tid under låg, tilsatte jeg krydderurter, bønner og pasta.
Gulerødder, broccoli og bladselleri blev tilsat 5 minutter før, pastaen var færdigkogt – jeg kan nemlig ikke lide, hvis disse grøntsager koger for meget ud. Der må gerne være bid i dem.
300 g gulerødder, ½ broccoli, 2 stilke bladselleri
Til sidst blev suppen smagt til med citronsaft og salt.
3 spsk. citronsaft, Salt
Suppen serveres med revet parmesan og evt. lidt flere friske krydderurter.