340ghalvfast ostkan du få fat i en queso fresco som er en mexicansk ost, vil det selvfølge være mest autentisk, men ellers er port salut (fransk ost) bestemt ikke at foragte
1hoved hjertesalat
1lille bdt. frisk koriander
2dlsalsamedium styrke
Salt
Sådan gør du
Hæld bønnerne i en sigte, og lad dem dryppe af.
Skyl agurken, og skær den i stave.
Pil løgene, og skær dem i mindre både.
Skyl tomaterne, og skær dem i tern – husk at fjerne ”blomsten” – og drys dem med lidt groft salt.
Skyl chilipeberen, skær den over på langs, og fjern kerner, stok og skillevægge.
Hak chilipeberen fint.
Blend bønnerne med chilipeber og limesaft, og smag til med salt.
Tænd ovnen på 150° C, varmluft eller efter anvisningen på pakken med tortillaer.
Varm grillpanden godt op, og grill agurkestave og løgbåde i ca. 5 minutter – vend af og til.
Drys med lidt salt.
Rul tortillaerne, pak dem i stanniol, og læg dem i ovnen i ca. 8-10 minutter – eller følg anvisningen på emballagen.
Skær imens avocadoerne over på langs, fjern stenene, og skær frugtkødet i stave.
Skyl salat og koriander, skær salaten i strimler, og fjern de grove stilke fra korianderen.
Skær osten i stave.
Smør bønnemosen og derefter halvdelen af salsaen på de varme pandekager.
Fyld grillede grøntsager, tomater, avocado, ost, salat og koriander på pandekagen ca. 10 cm fra bunden og ca. 5 cm fra hver side.
Fold først den tomme bund op og dernæst de tomme sider sammen om fyldet, og tryk let sammen.